Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

За здравето на родителите ви: Ракът на дебелото черво е един от най-честите проблеми при възрастните!

Основният признак за този вид тумори е запекът. Когато в прос­транството на дебелото черво расте тумор, настъпва момент, когато се закрива това пространство изцяло, или сериозно се ограничава придвиж­ването на смляната храна. Крайната степен на такива усложнения е ост­рата чревна непроходимост – при нея възниква състояние, изискващо неза­бавна операция. Вземете мерки, ако повече от 7 дни човекът не е ходил по голяма нужда. Т.е. веднага го водете за преглед при хирург.

МЕЖДУ ДРУГОТО:

От 5 до 6 на сто от населението на страната ни е подложено на риска да заболее от рак на черва­та. Затова появяването на този ранен признак, запека, трябва да изостри вниманието не cam на пациента, но и на близките му хора.

Вижте още за рака на дебелото черво

Част 1

Част 2

За здравето на родителите ви: Грипът също е много опасен за тях!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *