Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Симптомите на махмурлук може да бъдат много тежки

Махмурлук е група от неприятни признаци и симптоми, които могат да се развиват след пиенето на твърде много алкохол. Ако имате махмурлук е много по-вероятно да предизвикате катастрофа по време на шофиране или тежки инциденти на работното място. Колкото повече алкохол пие един човек, толкова по-силен ще е махмурлукът му на другия ден.
Симптомите на махмурлук обикновено започват, когато алкохолът в кръвта стане в по-голямо количество. В зависимост от това какво количество алкохол е изпил един човек симптомите може да са следните: умора, жажда, главоболие или мускулни болки, гадене, повръщане, болки в стомаха, лош сън, повишаване на чувствителността към светлината ускорена сърдечна дейност, зачервени очи, треперене, намалена концентрация. Когато симптомите станат много тежки е необходимо да повикате лекар. Тежките симптоми включват: объркване, продължително повръщане, припадъци, бавно дишане, неравномерно дишане, бледа кожа, ниска телесна температура, загуба на съзнание.
Факторите, които може да предизвикат появата на махмурлук са най-различни . Някои от тях са:
• Алкохолът кара тялото ви да произвежда повече урина, което е причина за обезводняването на организма и може да доведе до дехидратация. Често се характеризира с жажда, световъртеж и замаяност.
• Алкохолът предизвиква възпалителна реакция от имунната ви система. По точно имунната ви система може да предизвика някои агенти, които често произвеждат определени симптоми, като неспособност за концентрация, проблеми с паметта, намален апетит и загуба на интерес към обичайните дейности.
• Алкохолът дразни лигавицата на стомаха. Той увеличава производството на стомашна киселина и забавя изпразването на стомаха. Всеки от тези фактори може да предизвика болки в корема, гадене или повръщане.
• Алкохолът може да е причина за падането на кръвната захар. Ако нивата на кръвната захар са прекалено ниски човек може да изпита умора, слабост, треперене, гърчове и нарушено настроение.
• Алкохолът може да предизвика разширяването на кръвоносните съдове, което води до главоболие.
• Алкохолните напитки съдържат съставки, наречени конгенери, тези съставки са едни от причинителите на махмурлук.

Днес има много продукти против алкохолизъм, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на алкохола и цигарите! Хиляди хора вече са опитали и са се уверили, че най-добрата билка против алкохолизъм е Кудзу Корен на американската фирма „SWANSON”. Тя се предлага в България на изключително изгодна цена и дозата стига за цял месец.

 

Как да облекчим сутрешния махмурлук

Искате ли да спрете злоупотребата с алкохола и цигарите? Това вече е възможно с Кудзу корен!

Кудзу корен е американска хранителна добавка на фирмата Swanson Health International, произведена по съвременни биотехнологии, която позволява да се извлекат максимално количество полезни съставки.

Кудзу корен ще ви помогне да се откажете от цигарите и злоупотребата с алкохола!

Поръчайте от ТУК или се обадете на телефони 0876 766 800 и 02 / 822 03 12!
Цената на това удоволствие е едва 31 лв. за опаковка, която стига за цял един месец! Доставката му е 4 лв., а при поръчка на две опаковки получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и така спестявате 8лв.!

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *