ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Домашен мехлем премахва луничките

Вече може и у дома да премахнете луничките, ако ви притесняват. Този мехлем ви гарантира сигурно отстраняване на луничките по кожата.

Равни части лой, взета от животински бъбреци; пчелен восък, зехтин и стрита на прах медицинска дъвка се смесват. Най-добре е това да стане в съд на водна баня при непрекъснато бъркане с дървена лъжица, докато се получи гладка смес. Прибира се в кутийки от крем или бурканче. Съхранява се на хладно. Всяка вечер почистеното лице леко се разтрива с чисти ръце и след това се намазва с тънък слой от мехлема. Може да се намаже и кожата на ръцете, ако по нея има лунички. Друг крем не се слага, на сутринта лицето се измива както обикновено. Мехлемът има приятен боров аромат от медицинската дъвка и пчелния восък. Не бива да се ароматизира допълнително с есенция.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *