ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Най-важните стъпки при лечението на алкохолизма

Много хора, страдащи от алкохолизъм се отнасят към лечението му с  неохота. Това е така, защото те не признават, че имат сериозен проблем. Затова е необходимо намесата на близки хора за да помогнат на такъв човек да се справи с проблема, който има. Ако имате такъв приятел или член на семейството и сте загрижен за него то тогава е най-добре да се обърнете към специалист и да се посъветвате с него какви са възможностите за лечение.

За да се помогне на хората, които имат проблеми с алкохола са на лице различни видове лечение. Първата стъпка в лечението е да се определи дали човека е алкохолно зависим. Ако човек е загубил контрол над употребата на алкохола тогава лечението трябва да включва:

Детоксикация и оттегляне. Лечението на алкохолизма може да започне с програма за детоксикация, която обикновено отнема от 4 до 7 дни. През този период може да се наложи да се вземат седитивни лекарства за да се предотврати треперене, объркване или халюцинации или други симптоми, които ще се появят. Детоксикацията обикновенно се прави в болнично заведение.

Умения за учене и за създаване на план за лечение. Това обикновенно поставяне на цели и техники за модификация на поведението. Използват се и наръчници за самопомощ, правят се консултации за последващото лечение в здравното заведение.

Психологическо консултиране. Консултиране и терапия за групи и лица за подпомагане и възстановяване от психологическите аспекти на алкохолизма. Психологическото консултиране е важна част от процеса на възстановяване.

Прием на лекарства. Сенсибилизиращото лекарство наречено дисулфирам (антабус), може да помогне на много хора да се справят с алкохолизма си. Когато обаче се пие това лекарство и се приема алкохол тогава се появяват странични ефекти като зачервяване, гадене, повръщане и главоболие. Налтрексонът пък е лекарство, което намалява желанието за пиене. За разлика от дисулфирама, налтрексона ще ви накара да се почувствате зле, ако пиете алкохол.

Непрекъсната подкрепа. Посещението на програми и групи за подкрепа, помагат на хората да спрат да пият и да се справят с настъпващите проблеми от промените на начина на живот.

Лечение на психологични проблеми. Алкохолизмът обикновено се появява заедно с други психични разстройства. Затова по време на лечението му може да се наложи и лечение с медикаменти или психологическо консултиране на депресия, тревожност или друго психическо състояние.

Днес има много продукти против алкохолизъм, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на алкохола и цигарите! В САЩ и Русия много добри резултати в борба с алкохолизма дава китайската билка Кудзу Корен, която вече се предлага и на българския пазар с продукта на американската фирма „SWANSON”.

 

Ново лечение на алкохолизъм

Искате ли да спрете злоупотребата с алкохола и цигарите? Това вече е възможно с Кудзу корен!

Кудзу корен е американска хранителна добавка на фирмата Swanson Health International, произведена по съвременни биотехнологии, която позволява да се извлекат максимално количество полезни съставки.

Кудзу корен ще ви помогне да се откажете от цигарите и злоупотребата с алкохола!

Поръчайте от ТУК или се обадете на телефони 0876 766 800 и 02 / 822 03 12!
Цената на това удоволствие е едва 31 лв. за опаковка, която стига за цял един месец! Доставката му е 4 лв., а при поръчка на две опаковки получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и така спестявате 8лв.!

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *