ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

3 домашни рецепти за елиминиране на черните точки

В домашни условия можете да се справите с така неприятния проблем – черните точки. Ето как!

Черните точки по кожата на лицето са проблем, който предизвиква смущение, защото не само че загрозява външния вид, но предизвиква и притеснения, прави комуникацията по-трудна. И въпреки че салоните за красота предлагат различни терапии за справяне с проблема, много жени предпочитат у дома да направят необходимото, за да изглежда кожата на лицето им добре. Именно за тях са нашите 3 предложения за елиминиране на черни точки:
–    медена маска – премахването на черни точки у дома може да стане с маска мед. Тя се приготвя лесно. Необходимо е единствено медът да се загрее и да се нанесе върху проблемните участъци от кожата. След като престои на лицето около 15-20 минути, медената маска се измива;
–    соден разтвор – разтворът от сода за хляб и вода срещу черни точки се приготвя като равни количества сода за хляб и вода (по 3 супени лъжици) се разтворят. След като съставките се смесят добре, се нанасят върху кожата на лицето и се разтриват с нежни движения. След това кожата се изплаква с хладка вода;
–    сок от лимон – черните точки се премахват и със сок от лимон. За целта лимонът се разрязва наполовина и с двете половинки се натъркват проблемните зони по лицето. Ефект се постига обаче, ако процедурата се повтаря по няколко пъти на ден.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *