Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

270 000 семейства у нас са стерилни !

Милена Златкова, по-известна като Милена от предаването „Тройка на разсъмване“ по радио „Витоша“, разкри единствено пред репортер на в. „Доктор“, че не само е лице и инициатор на кампания за увеличаване на донорите и бебетата и н витро, но самата тя е дарила собствени яйцеклетки. Ето какво сподели из­вестната водеща за чув­ството да дадеш нещо от себе си, да дариш надежда.

Само в България има 270 хиляди семейни двойки с репро­дуктивни проблеми. Според експертите една четвърт от жените биха забременяли ако получат качествени яйцеклетки от други жени. След оплождане със сперма от съпруга или партньора на получателката, яйцеклетката се връща в жената и тя може да износи и роди свое дете. Това означава, че по груби сметки  между 30 и  50 хиляди жени се нуждаят от донори на яйцеклетки.

В рамките на кампанията отново ще се проведе дарителска инициатива „Човечността има лице”.

Водещи репродуктивни клиники в страната отново ще, помогнат и дарят процедури в помощ на двойките, които се бо­рят за рожба. Записването става На адрес troika@radiovitosha. com, кьдето трябва да посочите името си, телефон за връзка, както и да напишете процеду­рата, за която кандидатствате, и в коя клиника:

  • Клиника „Надежда“ (Со­фия) дарява четири ин витро процедури с донорски яйце­клетки;
  • Клиника„Селена“(Пловдив) – две ин витро процедури с донорски яйцеклетки;
  • Клиника „Репробиомед“ (София)-две ин витро процеду­ри с донорски яйцеклетки;
  • Клиника „Св. Иван Рил­ски“ .(Тутракан) – една ин витро процедура;
  • Медицински център Репромед“ (Плевен) – една ин витро процедура;
  • Клиника „София 2000 ЕООД“ дарява четири инсеминации за една двойка;
  • МЦ „Св. Иван Рилски“ (Шумен) дарява 5 инсеминации, две от крито с донорски материал.

Всички клиники поемат изцяло пациентите, включително и цената на лекарствата.

На 9 април на живо в „Тройка на разсъмване“ в присъстви­ето на нотариус, представител на фондация „Искам бебе“ (дългогодишен партньор в ини­циативата) и на клиниките ще бъдат изтеглени печелившите късметлии за безплатни ин витро процедури под номера, без да се казват имената им в ефир.

Милена Златкова: Дарих яйцеклетки два пъти!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *