Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Знаете ли че чаят от лайка помага при лечението на гастрит?

Установено е, че пиенето на чай може да помогне при стомашни заболявания като гастрит. Най-добрите чайове за лечение на гастрит са:

Чай от лайка – този чай е добре известен при лечението на гастрит. За него се знае, че успокоява стомаха по различни начини. Лайка съдържа chamazulene, което е противовъзпалително средство и помага за предотвратяване на хранителни алергии. Сhamazulene предотвратява освобождаването на свободните радикали, които предизвикват различните хранителни алергии. Лайката действа като успокоително и облекчава стреса, който е една от най-честите причини за болки в сомаха и гастрит.

Чай от мента – добре известно е, че чаят от мента помага за облекчаване на синдрома на раздразненото черво, също така и при стомашно-чревни спазми и болки в стомаха свързани със жлъчния мехур. Ментата е най-доброто средство за лечение на болки в стомаха и гастрит в света. Най-добрият чай се прави от 1 лъжица изсушени листа от мента потопени за 10 мин. в топла вода, след което се пие от отварата на малки глътки.

Чай от лавандула – лавандулата насърчава секрецията на жлъчката и следователно помага за облекчаване на стомашните болки, които са предизвикани от жлъчния мехур. Лавандулата има леко успокояващо действие и е много полезна при болки в стомаха и леко нива на тревожност. Може да си направите лавандулов чай от 1 лъжица нарязана лавандула потопена в 2/3 чаша топла вода за 10 мин.

Чай от джинджифил – той е много полезен при гадене, лечение на стомашни заболявания като гастрит, морска болест и диспепсия. Подобрява секрецията на слюнката, жлъчката и стомашните сокове, всеки от които насърчава правилното храносмилане. Установено е, че чаят от джинджифил успокоява стомаха и помага при гастрит.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *