ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Контрасти: гинеколог си взе парите за раждането, а бебето ми почина!

  • Пациенти се оплакват също от педиатри и джипита

Най-често пишещите по форумите се оплакват от педиатри, гинеколози и лични лекари. Ето какво написа млада майка, чието бебе за щастие се раз­минало без травми след раждането.

„За всички, които ще раждат в „Майчин дом“ в София – бебетата ви могат да паднат от колич­ките, в които спят след раждането. Не се шегувам. Количките на 12-я етаж са с много широки решетки. Аз оставих моето бебе за 20 минути спящо, за да видя другото си дете. Когато се върнах, бебето плачеше и ритайки се беше избутало до края на колич­ката. Главичката й висеше отвън изцяло. Държеше се само на раменцата. Коментарът на неонатолога и акушерката беше: „те са падали и нищо им няма!!!“ Правете си изво­дите!“, пише Лорето 07 в Мрежата.

Не така стоят неща- та обаче при друг случай с новородено, описан от Жени. Ето какво споделя тя: „Д-р Емил Желязков от Втора градска бол­ница. Викаше ме ненужно на прегледи и видеозони всеки месец в частния си кабинет, а не забеляза сър­дечна малформация, и то доста тежка. Взе ми па­рите за раждането, без да му пука. Бебето ми обаче почина. Това се случи преди 3 години“, с мъка пише във форумите Жени.

Да припомним и да допълним „Докторския черен списък” с нови имена:

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *