ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лекувайте се не с антибиотици, а с авокадо!

Авокадото успешно заменя антибиотиците!

Авокадото е плод, който не се радва на особена популярност у нас. В световен мащаб обаче ползите за здравето му са доказани, като мнозина смеят да твърдят, че то е в състояние да замени дори антибиотиците при лечението на различни заболявания и здравословни смущения.
В най-голяма степен това си качество вкусният плод дължи на естественото вещество, което се съдържа в него. Това вещество е в състояние да елиминира бактериите, пише електронното издание actualno.com. А именно тези бактерии, на които плодът успешно се противопоставя, са най-честите причинители на инфекции и инфекциозни заболявания.
Изследване, проведено от екипа на д-р Джейс Хелър от университета в Копенхаген, показало, че най-големи ползи за здравето си от ефектите на плода авокадо можем да извлечем, ако го приемаме в комбинация с антиобитиците, предписани от лекаря за съответния здравословен проблем.
Това е така, тъй като основният ефект от растението е стопиращ по отношение на размножаването на бактериите в бъдеще и по отношение на преустановяване на развитието на болестта.
Така комбинацията между традиционни и природни антибиотици, за какъвто се възприема плода, ще доведе до спиране на прогресията и излекуване на заболяването.
В Чили, например, сочат резултатите от изследването, от край време авокадото се използва за лечение на рани. Изхождайки от там, учените са установили, че плодът може да се използва със същия успех като лекарство срещу резистентни бактерии, каквито например са стафилококите – бактерии, които не се повлияват напълно дори и от антибиотиците.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *