ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

През май месец нараства опасността от възпалителни чревни заболявания

Месец март също има своите особе­ности по отношение на здравето. Тога­ва е пикът на херпесните болести. Но… най-безопасното време за хирургична операция – тези данни са извлечени от статистика за онкоболни. Вече спо­менахме, че през зимата смъртните случаи от операции се увеличават с цели 33 процента.

Април е месецът, през който ся­каш „избухват“ случаите на остро главоболие, същото се повтаря и през септември.

Май – през този месец нараства опасността от възпалителни чревни заболявания. А болните от множестве­на склероза имат пълно основание да се притесняват от поредния рецидив.

АКО ТОЧНО ПРЕЗ АВГУСТ ВИ ПОСТАВЯТ ДИАГНОЗАТА РАК, ШАНСОВЕТЕ ВИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ СА МНОГО ВИСОКИ!!!

Юни е опасен месец за хипотониците, кръвното налягане се понижава. Възможно е тази зависимост да е свър­зана с въздействието на „слънчевия“ витамин D върху кръвта.

Юли – нараства броят на възпалени апендицити и язви по краката.

Август – тогава е най-високо съ­държанието на т.нар. простат-специфични антигени. А всички знаем, че те са предвестници на заболяванията на простатата. Но ако пък са ви постави­ли точно през този месец диагнозата рак, шансовете за оцеляване са макси­мално високи.

Ако сте планирали операция, по-добре я отложете за март!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *