ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Какво се прави при стрес?

Смесват се 100 грама мента, 40 грама маточина и 30 грама лайка. 2 супени лъжици от сместа се слагат във вряща вода и се оставя да кисне 2 часа. Приемате по 1 винена чаша 4 пъти дневно 20 минути преди ядене. Трябва да вечеряте по- рано, за да може да вземете последната чаша 2 часа след ядене и 20 минути преди лягане. Подслаждайте отварата с 1 чаена лъжичка чист пчелен мед. Приема се при безсъние, предизвикано от нервно разстройство и страх.

Приема се магнезий, който е известен като антистресов минерал. След приемането на магнезий всички органи работят в синхрон и стресът не оказва силно отрицателно въздействие върху организма. Освен това понижава високото кръвно налягане и намалява риска от сърдечни смущения.

1 опаковка ленено семе се мели в кафемелачка на прах и се разбърква с половин литър пчелен мед. Всяка сутрин на гладно се изяжда по 1 лъжица от сместа. След месец няма и следа от стреса.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *