ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Електромагнитните вълни от телефоните стимулират активността на микробактерията на туберколозата!

Тема с продължение…

  • Там, където са разположени повече на брой станции за мобилни връзки, е отбелязана повишена заболеваемост

До този извод стигнал Владимир Власенко. Неговите теоретични предположения са подкрепени с практически опити – както самият учен се изразява „върху мозелно- биологични животни, инфектирани с при­чинителя на туберкулозата“.

„При условие на електромагнитно на­товарване в пръчицата на Кох се образуват няколко парченца, от които се развива клетка, причинител на туберкулозата – казва Власенко. – Т.е. ако в организма на човека има микобактерия от туберкулоза, за нея електромагнитните вълни се оказват много благоприятна среда“. По дамите на учения, за развитието на туберкулозата влияе както йонизиращата, така и нейонизиращата радиация. Именно към тази нейонизираща радиация принадлежат електромагнитните вълни. А в днешно време най-много се излъчват именно от мобилните връзки. Затова изследването включва мониторинг на „замърсените“, т.е. наситени с електро­магнитни вълни територии.

Той обяснява, че са изработили карта- схема на електромагнитното натрупване и насищане на териториите, на която конкрет­но е отбелязано колко базови станции за

мобилни връзки къде са разположени. След това съпоставили резултатите от влиянието на електромагнитното „замърсяване“ със заболеваемост от туберкулоза и стигнали до заключението, че с увеличаване броя на такива станции нараства и броят на болните с туберкулоза.

ВНИМАНИЕ!

Няма да е излишно да изтъкнем още една плашеща цифра: тютюнопушенето ще увеличи болните с туберкулоза до 18 милиона души и до 40 милиона смъртни случаи до 2050 г. Тази Дръзка се знае от всички и маже да звучи вече банално, но вижте какво още казват специалистите: Агресивното намаляване на преоблада­ването на пушенето може да намали свързаните с него смъртни случаи от туберкулоза с 27 милиона до 2050г., твър­ди проф. Санджай Басу от университета на Калифорния в Сан Франциско“.

Тема с продължение…

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *