Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Няколко рецепти за болните от рак на белите дробове

•    Растението рогачица помага болните от рак на белите дробове заедно с корена, стеблото и листата се смилат на ситно и се използват за приготвянето на следната запарка: Една чаена лъжичка се залива с чаша гореща вода и се покрива за половин час. Приема се топла след ядене по три или шест чаши на ден, действието на отварата се засилва в съчетание с отвара от копитник, коренът се наситнява и една трета чаена лъжичка от него се залива с чаша гореща вода, затваря се плътно и половин час се държи на водна баня. Отварата се сваля от огъня, оставя се постои малко и се пие топла по супена лъжица преди ядене. Отварата запазва свойствата си две денонощия. Курсът на лечение е месец, след това един месец се почива. Необходимо е да се спазва строга доза.
•    През деня се дъвчат постоянно корен от айр а също сутрин и вечер се пие по 200 мл чай от бял равнец.
•    Пие се по супена лъжица тинктура от хрян, във водка три пъти на ден преди ядене: пет или шест растения (листа със корените) хрян се заливат с 0р 5 литра водка и се оставят за една седмица да киснат.
•    Много ефективен е сокът от живовляк. Пие се всеки ден по супена лъжица. Сокът помага и при рак на стомахът и червата.

Все още ли искате да пушите? СПРЕТЕ ЦИГАРИТЕ С КУДЗУ КОРЕН – най-доброто средство в света против тютюнопушене!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *