ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Метод на руски лечител срещу псориазис

Лечението на псориазиса по метода на руския народния лечител М.В.Голюк протича на два етапа. Първият етап включва използването на отвара и мехлем от манджурска аралия. Мехлемът се приготвя по следния начин: пресен яйчен белтък- пет или шест части, цветен пчелен мед – 3, 2 части, обикновен детски крем 0,81 всичко останало – солидол (пластична с маска от светло жълт до тъмно кафяв цвят) 2 пъти на ден тази смес се нанася върху кожата и старателно се втрива. А след десет дни след започване на мазането и в продължение на следващите 30 или 40 дни три пъти на ден за половин час до хранене трябва да се пие тинктура от по 30 – 40 капки манджурска аралия. Щом псориазисните люспи започнат да се махат, за пет или десет минути преди поредното втриване на мехлема да се измие кожата с преварена вода и да се избърше. Когато кожата започне да добива нормален вид настъпва вторият стадий на лечение. Сега се променя състава на мехлема. В него трябва да има 5- 5,5  части пресен яйчен белтък 2 – 2, 5 части цветен пчелен мед, 1,5-2  части детски крем  и 1-3 части прах от млечка, всичко останало- медицински  солидол. С преминаването към втория стадий на лечение се преустановява приемането на отвара от аралия а след две седмици се започва да се пие екстракт от сибирски жен шен- елеутерокок. Пие се три пъти на ден по половин час преди хранене. Препоръчва се по време на лечението да не се ядат яйца, тлъсто месо и лютива храна. Има и друга рецепта взима се по една чаша несолена разтопена свинска мас, разтопена гъша мас, несолено масло, олио, добавя се една супена лъжица сух камфор и пшеничено зърно солем. Сместа леко се подгрява и се разбърква.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *