Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кога ще има лечение на болестта на Алцхаймер у нас?

Здравейте, приятели страдам от болестта на Алцхаймер. Ако два часа съм добре, следващите два часа не зная кой съм. И най-страшното е, че няма кой да ми помогне. Като кажа на докторите, че съм на 82 години, и гледат да ме отпратят с някакви хапчета, които въобще не ми помагат. Сигурно има още много хора да страдат като мен и да се лутат от кабинет в кабинет по болници. Наистина ли заболяването не може да се излекува?
Инж. Марко Марков – Плевен

За съжаление нищо добро не можем да ви кажем, уважаеми г-н Марков. Над 25 000 българи с болестта на Алцхаймер, която бавно и прогресивно унищожава мозъчните клетки, са оставени да се лекуват както могат. Защото нито Здравната каса, нито Министерството на здравеопазването (МЗ) плащат медикаментите им. А месечно те излизат между 30 и 200 лева.С бездействието си България става една от трите държави в ЕС – освен Малта и Литва, които не осигуряват подходящо лечение на пациентите с тази диагноза.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *