Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Сиранален – помага при епилепсия, невропатни болки, тревожно разстройство

С медикамента Сиранален се лекуват възрастни пациенти, страдащи от невропатна болка, генерализирано тревожно разстройство, които се контролират трудно, а също и от епилепсия.

Лекарството Сиранален се прилага при настъпила от увреждане на нервите продължителна болка. Причинители на невропатната болка могат да са такива заболявания като херпес зостер и диабет, а също и от умора или безсъние. Пациентите описват тези болки като пробождащи, пулсиращи, парещи, сковаващи, смъдене, остри, пробождане с игли, изтръпване.

С този медикамент се лекуват също така и някои от формите на епилепсия в случаите, когато лечението с други медикаменти не овладява болестта.

При какви други здравословни проблеми НЕ трябва да се лекувате с медикамента Сиранален?

  • Ако имате алергия към активното вещество прегабалин, или към някоя от помощните съставки в този медикамент(вижте ги подробно описани по-долу)
  • Ако получите подуване на гърлото, езика, устните, голям обрив – изискват незабавна среща с лекар.
  • Ако страдате от сърдечно заболяване.
  • Ако страдате от заболяване на бъбреците.
  • Ако страдате от чернодробно заболяване.

НЕ забравяйте да споделите с лекуващия ви лекар какви други лекарства приемате, в това число и такива, които се продават без рецепта в аптеките.

Внимание! Този медикамент може да причини нежелани странични реакции, някои от които много опасни и изискващи незабавна консултация с лекар. Прочетете ги много внимателно. Посочени са най-подробно в листовката, приложена във фабричната опаковка на лекарството.

Със Сиранален НЕ трябва да се лекуват лица под 18 години. Бременните и кърмещите жени НЕ трябва да приемат този медикамент, освен ако лекар не им позволи. Лекарството може да причини замаяност, която да се отрази негативно на способността за работа с машини и на шофирането.

Предупреждение! Медикаментът Сиранален може  да причини зависимост при някои пациенти. Това може да предизвика реакция на отнемането. Консултирате се как да спрете лечението с този медикамент.

СИРАНАЛЕН капсули могат да бъдат приемани с или без храна, алкохолът е противопоказан.

Какви вещества съдържа медикаментът Сиранален?

Всяка една капсула съдържа по 75 мг прегабалин, което е активното вещество в лекарството. Освен това то съдържа още талк, царевично нишесте, лактоза монохидрат.

Капсулната обвивка съдържа още титанов диоксид, желатин, пречистена вода, натриев лаурил сулфат. Капачето на капсулата съдържа титанов диоксид, желатин, патент синьо V, пречистена вода, натриев лаурил сулфат.

Дозировка за лица над 18 години: Спазвайте абсолютно точно указанията на лекуващия ви лекар! Той ще определи най-добрата за здравословното ви състояние доза. Обичайно тя е от 150 до 600 мг на ден на два или на три приема – капсулата се поглъща с вода цяла. Добре е това да става по едно и също време.

НЕ спирайте внезапно лечението без консултация с лекар!

Съхранение: Винаги дръжте далече от достъпа на деца! Медикаментът Сиранален няма специфични изисквания за начина на съхранение.

Носител на разрешението за употреба: Medochemie Ltd – Кипър.

Производител: MEDOCHEMIE LTD – Кипър.

Средна цена в аптеките 4-5 лева

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *