ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Техниката на Бубновски: 15 секунди за активиране на имунната система

Руски експерт откри как да се възстанови имунната система само за 15 секунди. Д-р Бубновски промотира този метод едва след като го тества върху себе си и върху доброволци

имунната система
Така стана ясно, че това е един невероятно бърз и лесен начин за укрепване на имунната система. С помощта на техниката може да се предотврати развитието на различни заболявания!

През студения сезон сме особено податливи на настинки и грип. Затова имаме нужда от естествен начин, с помощта на който можем да подготвим тялото и да направим имунната система по-силна.

От днешната статия ще научите една ефективна техника, която ще ви спаси от нежелани сезонни заболявания, или поне ще ги карате по-леко и ще боледувате по-рядко.

Техниката на популярния руски лекар д-р Сергей Бубновски активира имунната система на организма. По този начин се предпазва тялото от появата на различни здравословни проблеми, включително настинки и грип. Много лесно се изпълнява – онова, което е необходимо да се направи, е да се потапят краката в студена вода с много лед.

Д-р Сергей Бубновски

Техниката на Бубновски за бързо укрепване на имунната система

Добавете колкото е възможно повече лед към съд със студена вода. След приключване на подготовката трябва да потопите краката във водата и да ги извадите едва след десет до петнадесет секунди.

Тази процедура e препоръчително да се извършва всяка вечер преди лягане. Започнете постепенно да потапяте и да държите краката в съда с лед и вода. Първо три секунди, после пет и така до петнадесет. Не се препоръчва краката да са затоплени, затова събуйте чорапите няколко минути преди процедурата.

Въпреки това, при наличие на слаба имунна система, ледената терапия може да се повтаря на всеки четири часа.

Какви са ползите?

Ефективността на техниката на Бубновски беше потвърдена и от последните научни изследвания, проведени в Университета на Вирджиния (САЩ). Учените там са открили, че много студената вода насърчава освобождаването на норепинефрин – важен хормон, отговорен за повишаване на имунитета в телата ни.

В допълнение, използването на ледена вода също е полезно за:

• кожата – такава терапия стяга порите и горния слой на кожата, изпълва я с енергия и я предпазва от образуване на кръвни съсиреци;

• мускулите – облекчава болката при възпалени мускули;

• косата – студената вода помага за затваряне на космените фоликули, като по този начин спомага косата да стане гладка и блестяща от корените до върховете;

• борба с депресията – много студената вода подобрява настроението и премахва симптомите на депресия, поради въздействието на студа върху кожните рецептори.

Ако започнете да правите тази здравословна рутина всеки ден, скоро ще видите и усетите нейното невероятно въздействие!

Затова, не отлагайте! Не изисква много усилия, но резултатите ще ви изненадат приятно!

Източник: www.polsov.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *