ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

10 начина да преборите разстройството

Счуква се 1 индийско орехче и се смесва с 1 чаена чаша прясно мляко. Да се взема по няколко супени лъжици дневно. Да се ядат сурови листа от леска или лоза с хляб.

Да се вари 1 шепа очеболец с 300 г вино. Да се приема 3-4 пъти по 1 супена лъжица.

2 с. л. от трънка се слагат в 500 г червено вино. Вари се 10 мин. на тих огън и след това запарката се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 4 пъти дневно преди хранене.

Вместо вода да се пие компот от дренки и трънки.

2 с.л. кисело мляко да се разтворят в 1 супена лъжица нишесте и да се испие. Нишестето може да си замени с същото количество брашно. Веднага помага.

Да се вземат 7 листа от мушмул и 7 листа от дюля да се варят 15 мин. на тих огън в 1 л. вода. Да се прецеди и да се пие 3 пъти дневно по 2 с. л. от водата. Преди да се вземе течността да се глътне 1 чаена лъжичка чисто кафе.

1 дюля се нарязва на 4-5 парчета и се слага в тенджера заедно с семките и няколко листа от дървото. Всичко се залива с 5 чаени чаши вода и се вари, докато водата остане на половина. Прецежда се. Пие се по 1 кафена чашка топличка отвара 4 пъти преди ядене.

В една чаена чаша вода се варят 3 стръка от джоджен 3 мин. на тих огън. Прецежда се и се изпива на веднъж на гладно.

2 с. л. брашно се размиват с 4 с. л. вода. Изпива се на веднъж.

Сместват се и се разбъркват внимателно по 30 г плодове от дрян, листа от медуница, стръкове от камшик и плодове от шипка. 2 с. л. се залива с 600 г вряща вода. Ври 10 мин на тих огън и след изстиване отварата си прецежда. Пие се по 1 кафена чашка на 3 часа.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *