Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

15 признака, че ще бъдете сами след 10 години

Изброеното по-долу може да не доведе до разпадане на връзката, ако намерите партньор, който е готов да си затваря очите за някои неща

признака
Ако се разпознавате, направете нещо незабавно, за да избегнете самотата!

1. Страхувате се да говорите за своите чувства, преживявания и нужди

Мислите си, че ако партньорът ви разбере какъв човек сте всъщност, той ще спре да ви обича. Този страх всъщност не е пряко свързан с него, а е пренесен от детството.

2. Стремите се да бъдете идеалният партньор

Заради това се опитвате да направите всичко толкова перфектно, че вашият човек да не може да намери нещо по-добро. Но във връзка като тази, колкото повече правите, толкова повече се зацикляте. Дори и ако ви се струва, че живеете в перфектна хармония, такива отношения могат да завършат с въпроса: „Ама защо ме напусна, та аз бях идеалната съпруга ?!”

3. Чувствате зависимост от партньора, имате нужда от подкрепа и почти постоянно одобрение

Не предприемате никакви действия, докато не получите обратна връзка от вашия партньор за тези действия и възможните резултати.

4. Стремите се да го промените „за негово добро“

Смятате, че вашите ценности, вярвания, възгледи и житейски опит са по-ценни от неговите.

5. Манипулирате взаимоотношенията

Съществува мнение, че техниките за манипулация трябва да се прилагат навсякъде, за да се изградят някакви взаимоотношения. Манипулирането на близки може да помогне за справяне с конфликтна ситуация, но не и да я разреши. А той – конфликтът – ще се повтаря отново и отново. Такива отношения ще се разпаднат поради различни по вид и сила недоразумения.

6. Живеете според интересите на партньора си и в ущърб със своите

Стремите се да бъдете необходими и полезни, незаменими, винаги свободни за интересите на партньора си. В такава връзка партньорът ви или „четка“, вашето желание да помогнете, или чака и изисква да живеете според неговите интереси.

7. Стремите се да контролирате всяка стъпка на вашия другар в живота

Показвате безпокойство и ревност в отношенията. Вие сте контролирани от илюзията, че ако знаете всичко за партньора си, можете да го манипулирате. Но дори и да знаете с кого, къде и как общува, къде и с кого е ходил, кога какво е ял и колко пъти, няма да ви даде никакви гаранции.

8. Не позволявате на партньора си да се среща с приятели

Ако го правите, то е при условие, че ще вземе и вас. Или искате да ви се даде пълен отчет за срещата. Такива „заседнали“ връзки, които се покриват с твърдението „ние сме толкова готини заедно, че никога няма да се разделим“, рано или късно водят до избухването на много силен скандал или до тежка раздяла.

9. Често критикувате

Правите го с или без повод, вярвайки, че така ще помогнете на партньора си да стане по-добър. Но, не… В интимните отношения ние искаме подкрепа и приемане подкрепа. Критиката е страхотна, когато е уместна, ако е поискана, ако е градивна. Както и ако е изказана според правилата на здравословното общуване.

10. Чакате партньорът ви да отгатне вашите мисли, чувства и нужди

Ако това не се случи, вие се обиждате и се затваряте в себе си, с надеждата, че той ще познае какво наистина се случва с вас. Но никой не може да прочете мислите ви. За да бъдете разбрани, трябва да се научите как да говорите за онова, което ви вълнува в даден момент.

11. Убедени сте, че партньорът ви не може да живее без вас

В крайна сметка вие сте по-умни, по-мъдри и знаете кое е най-доброто. И често давате всичко от себе си, за да го направите щастлив. Всъщност, всеки един от нас знае от какво има нужда, за да е щастлив.

12. Очаквате и изисквате постоянно възхищение и изразяване на любов към вас

Вие не искате да чувате критика, била тя градивна, не търсите съвети и нямате нужда някой да говори за недостатъците и слабостите ви, без значение колко добронамерено го прави.

13. Не молите партньора си за помощ

В същото време вие ​​сте разкъсвани между многобройни задължения на работа и у дома, защото „той има тежка работа и само един почивен ден“.

14. Влизате във връзка с мотото „любовта ми стига за двама“

В такива отношения сте склонни да давате много, без да получавате нищо в замяна. Но човешките ресурси не са безкрайни. В резултат на това силите ви се изчерпват, започвате да усещате срив и възникват различни соматични реакции в тялото.

15. Свързвате живота си с човек, който е нестабилен в отношенията

С идеята, че вие ​​сте човекът, заради когото той ще се промени, вие оправдавате неприемливите норми на поведение на партньора си към вас, пред другите хора и закона. Позовавате се на трудното му детство или други неблагоприятни обстоятелства от неговия живот.

Запомнете: хората се променят само заради себе си И го правят, когато промените са по-изгодни за тях от старите модели на взаимодействие със света.

Всичко по-горе може да не доведе до разпадане на връзката, ако намерите партньор, който е готов да ви угажда. Може би вашия сценарии ще съвпадне с неговия. От вас зависи да решите дали да обичате в една връзка или да продължите да „бъдете в роля“.

Източник: woman.ru

Глобал Хелт Дерматил
ДЕРМАТИЛ – ускорява заздравяването на рани

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *