Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Откриването на изневярата винаги носи болка и шок

Откриването на изневярата винаги носи болка и шок.Това може да се окаже при някои един от най-драматичните моменти в живота на много хора. Има много хора, които оправят отношенията си след изневяра, но има и такива които не може да се справят с това дълго време. Някои двойки след изневярата оправят отношенията си дори тази отношения стават още по-здрави. Има няколко фактора, които може да помогнат да се справите успешно за да спасите отношенията си с брачния партньор.

  • Нужно е да обърнете внимание на отношенията помежду ви преди да откриете изневярата.
  • Да контактувате помежду си колкото е възможно повече въпреки, че сте наранени от изневярата.
  • Да се обърнете към специалист, ако сами не можете да се справите със ситуацията.

Понякога може да е трудно да се определи истинската причина за изневярата и поради това хората не могат да обяснят адекватно защо са изневерили. Ако това е така много трудно може да се реши проблемът с изневярата и тя може да се повтори отново. Дори и да се прекрати тази връзка изневярата може да се случи и в последващите връзки. Сериината изневяра е много трудна за предотвратяване, тъй като тя често е свързана с личностната характеристика, а това се променя много по-трудно. Романтичните отношения са изградени върху положителни илюзии и откриването на изневярата разбива тези илюзии. Така се създава много несигурност и се повдигат въпроси, като:

  • Кой си ти?
  • Как можа да направиш това с мен?
  • Какво означава връзката ни за теб?

Първоначалното откриване на изневярата води до депресия, гняв, срам,невъзможност за концентрация и др. Най-добрият начин да се справите с тези първоначални реакции е да обсъдите чувствата си с хора, които ви разбират и подкрепят. Трябва да бъдете в среда, където просто ще ви слушат без да се опитват да ви дават каквито и да било съвети първоначално. Съветите в тези моменти не са подходящи, тъй като хората в такива моменти са твърде емоционални.

След като първоначалния шок е утихнал тогава може да се направи оценка на това как и дали двамата партньори искат да оправят отношенията си и може ли наистина връзката им да бъде спасена. Ако двете страни решат, че искат да опитат да спасят брака си следващата стъпка ще е най-трудна. Това е така, защото хората най-често нямат поглед върху собственото си поведение и поради тази причина не виждат къде точно те самите са сгрешили. Необходимо е да се идентифицира проблема за изневярата за да може да има успешен резултат и двамата партньори да могат да спасят брака си.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 2 до “Откриването на изневярата винаги носи болка и шок

  1. Pingback: Усещате ли, че го губите?

  2. Pingback: Защо жените изневеряват по време на овулация | ПО-КРАСИВИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *