Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вертигохил – помага при световъртеж с различен причинител и атеросклероза

Вертигохил е хомеопатично лекарство, което може да се прилага без рецепта от лекар. Помага най-вече при атеросклероза и при световъртеж, който може да бъде причинен от различни здравословни проблеми.

Свободната продажба на Вертигохил НЕ ви освобождава от задължението стриктно да спазвате указанията за начина на прием с лекарството. Ако оплакванията ви са неясни и от дълго време трябва да се консултирате с лекар, защото може да имате заболяване, които да изисква специални тестове и лекуване.

Не се лекувайте с Вертигохил, ако сте свръхчувствителни към веществата, които се съдържат в този хомеопатичен продукт (вижте по-долу основните и помощните му съставки). Консултирайте се с лекар. Това лекарство НЕ се прилага на деца.

Вертигохил няма взаимодействия с други лекарства, няма ограничения за напитки и храна, не пречи на концентрацията и на работата с машини, както и на шофирането. Бременните жени и кърмачките преди употребата на това лекарство трябва да се консултират с лекар.

Какви вещества съдържа хомеопатичното лекарство Вертигохил с марката HEEL?

Всяка една таблетка съдържа следните активни вещества: 30 мг Conium maculatum D3, 210 мг Anamirta cocculus D4, 30 мг Conium maculatum D3, 30 мг Petroleum rectificatum D8, 30 мг Ambra grisea D6, 1,5 мг магнезиев стеарат.

Дозировка: Обичайната препоръчителна доза е по 3 таблетки 3 пъти на ден. При пристъпи на световъртеж първоначално за период от два часа – по 1 таблетка на всеки 15 минути. Тези таблетки не се поглъщат, държат се до разтопяването им в устата. Ако неволно погълнете таблетка, това няма да ви навреди.

Спазвайте указаната в листовката схема, НЕ приемайте двойна доза в случай, че сте пропуснали, макар при Вертигохил да няма предозиране.

Ако след лечението с Вертигохил не се подобри състоянието ви или го влоши, консултирайте се с лекар. При хомеопатичните лекарства първоначално състоянието ви може да се влоши, но няма информация за нежелани странични реакции.

Съхранение: Няма специални изисквания за съхранение на лекарството. Единствено трябва да се държи далече от достъпа на деца.

Носител на разрешението за употреба и производител: Biologische Heilmittel Heel GmbH – Германия.

Средна цена в аптеките 11-12 лева

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *