ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Високото кръвно състарява с 5 години кръвоносните съдове

Страдащите от ня­кои хронични заболявания почти винаги изглеждат по-стари за годините си. За съжаление не става дума само за възрастни болни. Често това се наблюдава и при хора на средна възраст: изслед­ване показва, че заради болести (артериална Хипертензия, затлъстя­ване, захарен диабет и др.), при тях организмът старее ускорено.

Друго изследване по­казва и доказва, че при жените-хипертоници „възрастта“ на сърце­то, кръвоносните съдове и белите дробове изпре­варва характерната за здравия човек възраст с четири години, а при мъ­жете – с пет и половина години. Преждевременно стареене застрашава и болните, страдащи от захарен диабет: техният организъм е „по-стар“ от календарната възраст с цели 15-20 години. И съв­сем не е нужно да бъдеш лекар,за да разбереш как затлъстяването влияе на човека: пълните хора дори външно изглеждат по-стари от техните набори.

ВНИМАНИЕ!

Биологичната възраст се изчислява по специални формули след изследване на пациента. Става Въпрос за специализираните клиники. С помощта на тестове се определя жизнеспособността на сърцето, на кръвоносни­те съдове, на дихателната система – по този начин се установява т.нар. кардиопулмонална възраст на човека. Специалистите измерват кръвното налягане, проверя­ват остротата на слуха и акомодацията на очната леща. Непременно вземат под внимание и това как самият пациент преценява своето здраве – той отговаря на 29 въпроса от специално под­готвена анкета. Болните се подлагат и на т.нар. японски тест – човекът затваря очи и е длъжен да престой определено време на левия си крак.

ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ БОРИ С УСКОРЕНОТО СТАРЕЕНЕ И БЕЗ ДА ПИЕ ХАПЧЕТА

Не е тайна, че учени­те все още не са откри­ли еликсира на вечната младост, нито вълшебни подмладяващи таблетки. Но в много случаи човек може да се бори с ускоре­ното стареене и без да пие хапчета. Тези, които страдат от исхемична болест на сърцето, хи­пертония и атероскле­роза на кръвоносните съдове – на тях би им помогнала разтоварващо-диетична терапия в съчетание с хирудотерапия, масажи, иглотерапия, както и т.нар. норвежко водене. Ако имате волята, ако нямате противо­показания и, разбира се, ако откриете подходящия специалист – опитайте няколко курса по лечебен глад. Така ще се избавите не само от затлъстява­нето и хипертонията,  но и от съпътстващите заболявания – артрит и артроза, бронхиална аст­ма, псориазис, екзема.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Високото кръвно състарява с 5 години кръвоносните съдове

  1. Pingback: Калият, приет от храната нормализира кръвното налягане | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *