Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Страдащите от сърце трябва непременно да се лекуват правилно

Например усложнение като пневмония може да предизвика недостиг на кислород, което създава допълнително натовар­ване на сърцето.

Ако страдате от сърдечни болести, избягвайте всякакви препарати, съдържащи противозастойни компоненти. Според Американската асоциация на кардиолозите те предизвикват повишаване на кръвното наля­гане.

Непременно се обърнете за консултация към вашия личен ле­кар. Така винаги е по-безопасно. И ще можете да избегнете опас­ните реакции при съвместяване на препаратите, ако съобщите На лекаря какво точно сте при­ели за лечение на простудата.

СПЕЦИАЛИСТИТЕ ПРЕПОРЪЧВАТ НА СЪРДЕЧНОБОЛНИТЕ ЕЖЕГОДНО ДА СЕ ВАКСИНИРАТ

Препоръчва се на сърдечноболните, както и на тези с други хронични заболявания да се ваксинират ежегодно против  грип. Знаете, че грипният сезон започва от октомври и продължава до май, затова е най-добре да си поставите ваксината през I октомври или ноември.

Ваксината против пневмония помага да се предотврати това заболяване, което е предизвика­но от бактериите пневмококи. И двете ваксини започват да действат приблизително две седмици след поставянето им.

Избягвайте местата, където се събират много хора, особено през този сезон на простуда и грип. И още: пазете имунната система, укрепвайте я с балан­сирано хранене, редовни физиче­ски упражнения и игнориране на стреса.

И не на последно място, обър­нете внимание на здравослов­ните навици: т.е. избягвайте тютюневия дим и замърсения въздух.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Страдащите от сърце трябва непременно да се лекуват правилно

  1. Pingback: Опитът на организма да се приспособи към студеното време влошава състоянието на сърдечноболните | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *