ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лимона помага при безплодие

За да увеличите плодовитостта трябва да поработите върху изграждането на силата на тялото. Това може да стане чрез употребата на някои билки. При жените ползите от употребата на билки за увеличение на плодовитостта са следните:

  • Създаване на хормонален дисбаланс.
  • Увеличаване на тонуса на матката.
  • Увеличаване на сексуалното желание.
  • Промени в настроението.
  • Поддържане на редовна менструация чрез намаляване на ПМС.

 Отвара от копър подържа редовния менструален цикъл. Той регулира водния баланс в организма и предотвратява подуването на корема по време на ПМС. Копърът е антиспастична билка, която упокоява менструалните спазми и предотвратява гаденето, газовете и другите симптоми свързани с ПМС.

Лимона е известен със способността си да предизвиква умствено и емоционално равновесие, също така и намалява раздразнителността по време на ПМС. Сок от лимон може да пиете за успокояване на менструалните спазми и за регулиране на функцията на щитовидната жлеза, която много често е причина за безплодие при жените.

Ползата от билките за увеличение на плодовитостта при мъжете е следната:

  • Изграждат и балансират нивата на тестостерон.
  • Увеличават тонуса на семенните тръби и простатаната жлеза.
  • Повишават сексуалното желание.
  • Увеличават притока на кръв към пениса.

Сибирският женшен повишава циркулацията на мъжките репродуктивни органи, повишава либидото и сексуалната активност. Тази билка може да подобри функцията на кавернозните тела, често свързани с еректилна дисфункция.

Сарсапарилата се счита за отличен тоник на мъжката полова система, защото улеснява производството на тестостерон и прогестерон по много балансиран начин и повишава сексуалната активност.

Отвара от сладка папрат се използва като тоник на надбъбречните жлези. Известно е също, че тази билка стимулира производството на хормони като например хидрокортизон.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *