ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

АНТИАЛЕРЗИН инжекционен разтвор – срещу тежки алергични реакции

Лекарственият продукт АНТИАЛЕРЗИН инжекционен разтвор действа противоалергично

Отразява се седативно на нервната система като я потиска я. Усилва действието както на локалните, така и на общите обезболяващи, на анестетиците, на сънотворните препарати и на такива, които премахват спазмите на гладката мускулатура. Този медикамент спира хълцането, спира повръщането, понижава температурата на тялото.

При какви здравословни проблеми се прилага лекарственият продукт АНТИАЛЕРЗИН инжекционен разтвор?

При алергични реакции като анафилактичен шок, серумна болест, като допълващо средство при лечение с адреналин, при свръхчувствителни реакции към медикаменти, при оток на Квинка, при уртикарии с различни причинители, ухапване от насекоми. Освен това лекарството се прилага при повръщане, включително и повръщане след прекарана операция, при болест на пътуването, когато то се нуждае от интензивно лекуване.

АНТИАЛЕРЗИН инжекционен разтвор се използва и за успокоение в акушерството и хирургията преди операции – за успокояване на пациентите. А също и за лек сън на лежащо болни в лечебни заведения възрастни хора.

Внимание! Лекарственият продукт АНТИАЛЕРЗИН инжекционен разтвор може да предизвика остри и опасни за здравето странични реакции. Поради тази причина той се прилагат само в болниците. Никога НЕ предлагайте това лекарство на хора със здравословни проблеми, подобни на вашите.

Споделете с лекуващия лекар какви други лекарства приемате. Този медикамент предизвиква сънливост, поради което не се препоръчва на шофьори и работещи с машини. НЕ трябва да се пие алкохол след приема на АНТИАЛЕРЗИН инжекционен разтвор.

Има опасност от спиране на дишането, ако това лекарство се приложи на деца под 2 години. Опасност и силни реакции към медикамента може да има и при лицата в напреднала възраст. Само след консултация с лекар това лекарство може да се прилага на бременни и кърмещи жени.

Какви вещества съдържа лекарственият продукт АНТИАЛЕРЗИН инжекционен разтвор?

Една ампула от 2 мл съдържа 50 мг прометазинов хидрохлорид, както и натриев хлорид, аскорбинова киселина, безводен натриев сулфит, вода за инжекции, натриев метабисулфит.

Една доза от лекарството АНТИАЛЕРЗИН инжекционен разтвор съдържа 258 mmol натрий, което трябва да се има пред вид при случаите на лица, които са на диета с контролирано приемане на натрий.

Дозировка: АНТИАЛЕРЗИН инжекционен разтвор се приема единствено в болница. Лекуващият лекар определя дозировката за всеки пациент индивидуално в съответствие с поставената диагноза и тежестта на болестта му. По принцип това лекарство НЕ се прилага дълго време.

Съхранение: АНТИАЛЕРЗИН инжекционен разтвор с цел да се предпазва от въздействието на светлината се съхранява в оригиналната му опаковка при температура под 25 градуса. Това лекарство НЕ се замразява. Дръжте го далече от децата! НЕ използвайте това лекарство, ако то е променило цвета си или забележите утайка.

Срок на годност: Вижте го маркиран върху опаковката.

Производител и носител на разрешението за употреба на лекарството – СОФАРМА АД, улица „Илиенско шосе” № 16, 1220 София.

Средна цена в аптеките – 8-9 лева

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *