ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Билките, които повлияват благотворно оздравителния процес в случаи на цироза са: артишок, дилянка и маточина.

–          Това заболяване  може да бъде причинено от много фактори, макар че най често се дължи на алкохол или на вирусни хепатити. Болестта може да се развие при тежки реакции към лекарства или продължително  излагане под влиянието на токсични вещества. Друга причина могат да бъдат уголемените кръвоносни съдове. Те имат тънки стени и в тях е на лице високо налягане. Съществува опасност от спукване или разкъсване. Ако такова настъпи възниква тежък кръвоизлив от горната част на стомаха или на хранопровода. Увреждането на черния дроб – цирозата е в голяма степен необратимо. Лечението на заболяването цели да спре или да забави прогресирането му, да намали увреждането на чернодробните клетки и да предпази от усложнения. Билките, които повлияват благотворно оздравителния процес в случаи на цироза, са артишок, дилянка и маточина.

Изпитана рецепта: Смесват се по 2 г дилянка и 2 г маточина. Заливат се с 500 мл вряща вода. Оставя се да престоят 20 минути, след което  чаят се претопля и се пие.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *