ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Магнитната ми гривна победи ревматизма

магнитни гривниПише ви Васил Кожухаров от Силистра. Доскоро не познавах ползите от магнитната гривна Magnetic Power, но имах възможност да се уверя от собствен опит в тях.

Сестра ми носи такава гривна от месеци, заради проблеми с краката. Жестоките отоци, които й се появяваха, я накараха да си я вземе и след месец-два забрави за тях. Не я сваляше от ръката си допреди няколко седмици, когато ми я зае да изпробвам лечебните й ползи.

С промяната на времето се обостри и ревматизмът, който имам от дълги години. Ставите ужасно ме боляха, а ръката, която счупих преди години, ме измъчваше толкова много, че нощем не можех да спя. Затова, когато сестра ми зае нейната гривна, много се надявах на бързи резултати. И наистина след седмица ръката спря да се обажда, а аз върнах съня си.

Времето обаче също се затопли и реших, че това е причината да спрат болките. Свалих гривната и на другия ден отново се появиха. Въобще не му мислих, а си поръчах и аз една веднага. А тази на сестра ми й я върнах едва когато ми доставиха моята. Сега не я свалям от ръката си и не съм усетил болка нито в гърба, нито в ръката дори през най-ветровите дни този месец.

ПОРЪЧАЙТЕ НА: 0885 49 20 82 и 0877 90 45 79 или онлайн чрез бутона „Добави в поръчки“:

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *