Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Метод Танукитаки за отслабване и активиране на метаболизма

Същността на метода Танукитаки е, че с остаряването и промяната на горната част на тялото, тя вече не е така стегната и е по-малко склонна към загуба на тегло

 Танукитаки
Масаж на корема подобрява метаболизма

Необходимо е да се насочи обновяването точно към онази част от тялото, която се нуждае от работа. Точно тук идва на помощ Метода Танукитаки.

Юко Хиса

Японската специалистка по красота Юко Хиса отслабна с 15 кг, подобрявайки метаболизма си. Тя поддържа нормалното си тегло от около 20 години. Юко Хиса казва, че добрият метаболизъм и добрата работа на храносмилателната система са отговорни за това да е стройна и да изглежда значително по-млада. Разбира се, освен Метода Танукитаки тя се опитва да се придържа към качествена храна и затова предпочита да си я приготвя сама у дома. Но основната заслуга в отслабването е нейният личен метод – „Танукитаки“ – работа с дланите върху проблемните зони на тялото.

Отслабнете и подобрете храносмилането по метода „Танукитаки“

Юко Хиса казва: „Можете да отслабнете бързо и ефективно без да се връщат загубените килограми, като се активират точки, които са върху корема. Затова работете с длани, не е толкова трудно, масажирайте корема и се отървете от него! “

Същността на Метода Танукитаки

Една от причините за това коремът да е грозно изпъкнал, без да са налице стомашно-чревни заболявания, както и за наличието на мастна обвивка около кръста е, че стомахът е плитък и вътрешните органи са повдигнати. Благодарение на Метода Танукитаки ги връщаме обратно, стимулирайки кръвоносните съдове и лимфата, активирайки работата на целия стомах. Движението ще създаде активно повишаване на метаболизма.

Същността на Метода Танукитаки е в това, че вие буквално биете шамари на наднорменото тегло

Сменяйки позицията на дланта на всеки 2-3 „шамара“, удряйте целия корем и част от кръста, дотам докъдето може да стигнете. Не е нужна кой знае колко сила, ударите са леки и наподобяват масаж.

 

Заемете начална позиция. Успокойте ума и дишането, отпуснете се и се постарайте да не мислите за нищо.

Застанете изправени и разтворете краката толкова, колкото са широки раменете ви.

Започнете с протегнати ръце отстрани и почукайте отляво надясно, редувайки и отгоре надолу.

След това трябва да оформите китката по определен начин, показан на тази илюстрация.

Така ще нанасяте съвсем леки удари в областта на корема. Темпото е около 2 „пляскания“ за 10-20 секунди. Изреждат се всички позиции на китката (всички букви). Когато свършите погалете корема с плавни движения.

Може да правите този японски масаж винаги когато се сетите. Колкото по-често е това, толкова по-добре.

Източник: woman.ru

ВОДОРАСЛИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *