ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да се справим с подуването на корема

Причините за дискомфорт в корема могат да стават не само прогнилата ягода или киселият йогурт. Вие може да си купите най-качествените зеленчуци, но ако не ги измиете както трябва, ще си имате проблеми.

Много хора си мислят, че е достатъчно да поддържат снопче магданоз под струя топла вода и леко да го разтърсят. Но това не е достатъчно. По нежните листенца на този зеленчук може да са останали малки частички пръст, а с тях и много опасни бактерии. Затова е хубаво да сложите магданоз я съд и хубаво да го измиете няколко пъти. И след като я изхвърлите, ако има още нечистотии, продължавате да миете дотогава, докато водата стан чиста.  За вашият проблем може да има и друга причина. Ако цяла зима не хапвате зеленчуци и плодове, а лятото им се нахвърлите, червата не могат да реагират адекватно. Не могат да се справят с преработването на излишната съединителна тъкан и плодовите киселини.

И накрая, следващата есен и зима не забравяйте за плодовете и зеленчуците. Не ви караме да си купувате безвкусни краставици и домати от оранжериите. Но киселото зеле, замразените моркови, чушките и киселите краставички-всичко това ще бъде достатъчно да ви достави витамините и да ви предпази от тези проблеми, които имате това лято.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *