ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да прочистите черния си дроб, за да ускорите отслабването?

Ако имате проблеми с отслабването, това може да се дължи на утежнен черен дроб

Пречистване на черния дроб
Сокът от грейпфрут е идеално средство за прочистване на черния дроб

Един от начините да насърчите по-бързото отслабване е като пречистите черния си дроб. Както ви е известно, той помага на тялото да се отърве от всичко, което му е „ненужно”. Следователно, акo този орган фyнкциoнирa прaвилнo, тoвa щe пoмoгнe знaчитeлнo за справянето с излишното тегло.

Oснoвните фактори за дебелеенето сa прeкaлявaнeтo с храната и липсата на физическа активност. Когато ядете прекалено много, а не се движите, тялото започва да натрупва мазнини, oт кoитo пoсле e трyднo дa сe oтървeтe. Този начин на живот води също до затлачване на черния дроб с токсични остатъчни вещества от храната. Именно за това е важно да прeчиститe чeрния си дрoб, защото по този начин ще забързате метаблоизма си. Колкото по-бърз е метаболизма, толкова по-лесно ще бъде изгрянето на мазнините и свалянето на килограми.

 

Важно да имате предвид следните неща, преди да прибегнете към пречистване на черния дроб:

 

Пречистването е ефективен начин да подпомогнете отслабването, но не бива да го правите с неправилните средства или прекалено често. Преди да започнете прочистването е желателно да се консултирате с медицинско лице.

  • Не забравяйте, че детоксикацията не е лечение за болести на черния дроб.
  • Не повтаряйте прочистването прекалено често, защото може да навредите на здравето си.
  • Ако желаете да го направите отново, изчакайте да минат пoне 4 месеца.

 

Има различни рецепти и методи за детокс на черния дроб. Вскички те стимулират перисталтиката и пикочния мехур. За това е препоръчително по време на прочистването да не извършвате много физическа активност и да си седите вкъщи. Също така не е добра идея да лягате след хранене, защото може да почувствате замаяност и гадене.

 

Защо е необходимо прочистване на черния дроб?

 

Ако ядете нездравословна храна, имате небалансирана диета и не се движите достатъчно, не е лоша идея да си направите детокс. Това ще подобри функцията на важния орган и ще донесе множество ползи за вашето здраве.

Ето някои от тях:

  • Ще се чувствате по-енергични
  • Ще се събуждате по-лесно и по-рано
  • Ще отслабвате по-лесно
  • Ще имате по-чиста и блестяща кожа

 

Всички знаем, че черният дроб е филтъра на тялото, което означава, че в него се натрупват голямо количество токсини и нежелани вещества. Точно за това е добре да повтаряте процедурата по 2-3 пъти годишно.

 

Рецепти и храни за прочистване на черния дроб:

 

  1. Сок от грейпфрут и лимон с чесън, джинджифил и зехтин

Продукти:

2 грейпфрута, 4 лимона, 2 скилидки чесън, 1 малко пърченце корен от джинджифил, 300 мл дистилирана вода и 2 супени лъжици зехтин.

Приготвяне и консумация:

Изтискайте грепфрута и лимоните, настържете на ситно джинджифила и намачкайте скилидките чесън. Сложете всичко в блендер и разбъркайте добре.

Илачът се пие преди лягане в продължение на 3 дни.

 

  1. Сок от портокал с джинджифил, зехтин и чесън

Продукти:

¼ чаша зехтин, ¼ чаша прясно изцеден портокалов сок, ½  супена лъжица добре настърган джинджифил и ½  супена лъжица намачкан чесън.

Приготвяне и консумация:

Поставете всички предварително подготвени продукти в блендер и разбъркайте обстойно. Сместа се пие преди лягане. Препоръчително е да сте обърнати надясно, докато спите.

Лечебният сок се пие в продължение на 3 дни.

 

За постигане на максимален ефект е нужно да комбинирате една от двете горепосочени рецепти с правилно хранене в продължение на 1 седмица преди или след пиенето на лечебните сокове. Препоръчително е да избягвате консумацията на полуфабрикати, месо и алкохол и да пиете много вода.

Изключително важно е през тази седмица да наблягате на следните храни:

  • Пълнозърнести храни
  • Зелен чай
  • Ябълки
  • Грозде
  • Моркови
  • Зехтин
  • Зеленолистни зеленчуци
  • Патладжан
  • Авокадо

Консумацията на тези храни не затормозява черния дроб и ще му позволи да се детоксикира напълно, ако се храните с тях в продължение на 1 седмица преди или след процедурата с лечебния сок.

Източник: https://steptohealth.com/

Холимин
ХОЛИМИН – хранителна добавка за прочистване на черния дроб и жлъчката СЕГА С 30% НАМАЛЕНИЕ

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *