Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепти и съвети от Антъни Уилям при виене на свят, екзема и проблеми с паметта

Как токсичните метали увреждат здравето и има ли естествено лечение за болестите, които причиняват?

метали
Суровоядството прочиства организма от тежките метали

Насищането на организма с токсични метали се случва постепенно и неусетно. Това води до появата на голям брой хронични заболявания, сред които са виене на свят, екзема и проблеми с паметта.

От статията ще разберете какви болести предизвикват токсичните метали, кои са източниците, както и най-добрите съвети и рецепти за подобряване на здравето от Лечителят медиум – Антъни Уилям.

Токсичните метали могат да причинят или да играят роля при много различни хронични заболявания и симптоми, включително мигрена, депресия, тревожност, загуба на памет, мозъчна мъгла, синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност (ADHD), виене на свят, изтръпване и крампи, автоимунни заболявания, екзема, витилиго, болест на Паркинсон и още.

Антъни Уилям

Все повече хора страдат от различни неврологични проблеми, тъй като токсичните метали се натрупват в тялото, мозъка, черния дроб, чревния тракт и репродуктивната система.

Металите попадат в тялото по различни начини, като например:

Лекарства: Те съдържат различни видове токсини, включително мед, алуминий и живак.

Флуор: Това е страничен продукт от алуминия, невротоксин. Ние абсорбираме флуорид от флуоридни процедури, обработената с флуор вода и от някои пасти за зъби.

Вода: Ако тествате чешмяната вода, ще откриете, че тя съдържа следи от метали, включително олово и арсен. Смята се, че малки количества са безопасни. За съжаление стандартът, разрешен за водата, която пием и с която се къпем, далеч не е безопасен.

Въздух: Въздухът, който дишаме, замърсен от промишлеността, също съдържа метали, които са токсични.

Алуминий в кутии, фолио и различни видове опаковки: Металът може да се извлече от продукта и да влезе в тялото с напитката.

Пестицидите, хербицидите, фунгицидите съдържат мед и други недотам безопасни тежки метали.

Всеки от нас има в тялото някакви следи от токсични метали заради всичко онова, с което сме заобиколени

Най-безобидния пример са старите пломби на зъбите, които не са премахнати и не са заменени с така наречените „бели“ пломби.

Тенджери и тигани: Използването на алуминиеви или медни съдове за готвене или дори нискокачествени тенджери и тигани от неръждаема стомана може да означава, че в крайна сметка ще имаме някакво съдържание на метал в храната си.

Медни тръби: Ако са стари, част от метала, който те съдържат, може да попадне в тялото.

Разбира се, няма как да живеем в тайгата или някъде, където няма да сме заобиколени от храна, напитки и предмети, които могат да ни навредят.

Но, всеки от нас може да спазва препоръките на Лечителят медиум – Антъни Уилям

Кои от тях може да изберете сами, като вземете предвид здравословното си състояние.

– Плодовете не само се борят с рака, те убиват всички видове вируси и бактерии. Някои плодове като банани, диви боровинки, ябълки и папая са най-мощните естествени убийци на вируси на Земята.

– За да детоксикирате ефективно тялото си и да намалите пораженията от токсичните метали, смесете равни части листа от касис, листа от къпина, цвят хибискус и натрошена шипка. За да си направите чай се залива една супена лъжица от тази билкова смес с една голяма чаена чаша вряща вода.

– Основен списък с храни, които ще облекчат надбъбречната умора. Те включват зеле, аспержи, диви боровинки, банани, чесън, броколи, къдраво зеле, червено зеле, малини, къпини, маруля и червени ябълки.

Пийте всеки ден на гладно половин литър пресен сок от целина разреден 1:1 с вода

– За да премахнете пестицидите, хербицидите и фунгицидите, които са проникнали дълбоко в тялото ви, смесете равни части корен от репей, червена детелина, лимонова вербена и джинджифил. Пригответе си чай, като залеете една супена лъжица от билковата смес с чаша гореща вода.

– Сезонните плодове имат свойства, които успокояват надбъбречните жлези, укрепват ендокринната система, възстановяват сърдечно-съдовата система, съживяват черния дроб и мозъка. Няма такава храна, няма такова хапче, което би могло да активира функциите на тялото толкова добре, колкото плодовете. И то не какви да е плодове, а такива които са узрели естествено и може да си ги наберете или сами, или да си ги закупите от човека, който ги е отгледал.

– Когато трябва да засилите имунната и да поддържате репродуктивната система, наблегнете на дивите боровинки, сусамовата паста, авокадото, черния боб, аспержите, ябълките, спанака, черното грозде и краставиците. Тези храни съдържат антиоксиданти и много важни хранителни вещества (укрепване на жизненоважни органи, намаляване на възпалението и балансиране на хормоните). Това е цялостна естествена подкрепа за вашето здраве.

Източник: mybook.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *