ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Шишарките от хмел гонят главоболието

Причините за главоболието могат да бъдат най-различни: нервно напрежение, схванати мускули на шията и гърба, безсъние, лошо оросяване на мозъка, депресия, алергия към храни, химически препарати и медикаменти, мигрена. Мигренозното главоболие напада всяка седма жена, а при мъжете е по-рядко. Всеки от тези видове главоболия има специфично лечение. Най-добре е да се премахнат причините, преди да се пристъпи към лечението му. Трябва да се започне с най-леките и безвредни лекарства, каквито са билките. Те могат самостоятелно или комбинирани с традиционната медицина да ви помогнат да се избавите от главоболието.

Необходимите билки са: корени от дилянка, шишарки от хмел, листа от маточина, плодове от копър.

Приготвяне и употреба: В 300 мл вода се поставя 1 чаена лъжичка от всяка билка. Кисне 30 минути. Прецежда се и се пие 3 пъти дневно по 80 мл петнадесет минути преди ядене. При необходимост дозата може да бъде увеличена.

Лечението продължава няколко месеца с прекъсвания от 10 дни всеки месец.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *