Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ефективно лечение с алуминиево фолио при ишиас, настинка и подагра

Много хора не знаят, че алуминиевото фолио има повече ползи за здравето, ако се използва за лечение на различни заболявания, отколкото в кухнята

алуминиево фолио
Алуминиево фолио ефективно облекчава болките в ставите

Ефектът от приложението на алуминиево фолио за лечение се постига заради неговото свойство да отразява. Когато се приложи фолио върху възпаленото място, то отразява биотоковете, излъчвани от тялото обратно към меридиана, откъдето са излезли. Това има благоприятен ефект върху болния орган, свързан с този меридиан.

Лечението с алуминиево фолио е известно отдавна. Този позабравен, но много ефективен метод е описан от психотерапевта Вилхелм Райх, който е заимствал неговото приложение от китайската медицина.

За лечение се използва алуминиево фолио, което се продава в повечето магазини с препоръката да се прилага по време на печене, както и такова, с което се увиват различни сладки и шоколад.

Много заболявания могат да бъдат лекувани с алуминиево фолио. Сред тях са:

• Настинка;
• Радикулит;
• Атеросклероза;
• Миозит;
• Лумбаго с ишиас;
• Плантарен фасциит (болка в свода на стъпалото близо до петата);
• Подагра.

Как се прилага алуминиевото фолио при различните заболявания?

При настинка

Завийте краката си с фолио – 3 до 7 слоя, като между тях има хартия или памук. Дръжте фолиото на стъпалото средно 40 минути (но не повече от 2 часа). След още 2 часа трябва да се повтори. И така 2-3 пъти всеки ден.

Лумбаго с ишиас

Направете достатъчно широк колан от няколко слоя фолио с хартиени подложки и го увивайте внимателно 3 пъти на ден по 40 минути. След няколко дни болката ще изчезне, а след 1,5–2 месеца ишиасът ще изчезне.

Плантарен фасциит

Сгънете 2-3 слоя тънко фолио между които сте сложили памук. Поставете в чорап под петата и оставете да действа цяла нощ. Ако тренирате малко по малко, може да свикнете и да ходите с такава алуминиева подложка през деня.

Подагра

При подагра се увива болезненото място с алуминиево фолио и се закрепва с помощта на превръзка. Фолиото се слага с лъскавата повърхност върху възпаленото място, фиксира се и болката след време изчезва.

Този метод може да облекчи всяка болка, която ви притеснява дълго време, дори следоперативни белези. Но не винаги е удобно да фиксирате фолиото върху тялото, например за лечение на черния дроб или сърцето.

В такива случаи се използва „сребърен мост“

Той се налага на болното място. Ето как да си го направите сами.

Взима се парче лейкопласт с размер 10х15 см и се залепват вертикално ленти от алуминиево фолио с ширина 1 см на всеки 1,5 см, оставяйки до 1,5 см от всички страни на лейкопласта за залепване към тялото. При залепване лентите от фолио трябва да бъдат поставени вертикално. Този „мост“ може да бъде разположен почти върху всяка област от тялото.

От книгата Юрий М. Иванов „Законите на доброто здраве“

Източник: ayzdorov.ru

спонди гард гел
Новият СПОНДИ ГАРД: Спешна помощ при шипове и прищипани нерви

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Ефективно лечение с алуминиево фолио при ишиас, настинка и подагра

  1. Марина Маринова каза:

    Много полезно!
    Благодаря за информацията от скоро се сблъска с планетарен фасциит и ако може повечко информация как да се лекува.
    Болката е неуписуема и не мога да ходя сутрин когато стана.
    Благодаря предварително.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *