Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Отслабнал и драстично остарял: Саймън Коуел шокира след диета (СНИМКИ)

Саймън Коуел, известният съдия в реалити формати за таланти, загуби предишната си привлекателност

Саймън Коуел
Саймън Коуел отслабна драстично и се състари

Не толкова отдавна 61-годишният британски телевизионен водещ, продуцент и съдия в различни конкурси за таланти реши да преосмисли начина си на живот, за да се радва по-дълго време на малкия си син Ерик.

Отидох на лекар в Лондон. Направих няколко изследвания. И месец по-късно той каза: „Имаш най-лошата диета, която някога съм срещал“ – каза Саймън Коуел в шоуто на Елън Дедженерис.

Лекарят, след като разгледа кръвните тестове, заключи: телевизионният водещ не трябва да яде червено месо, млечни продукти, захар, хляб или глутен

Количеството алкохол, което той е свикнал да изпива, също трябва да бъде намалено. „От време на време може, но не толкова често, колкото преди.“, – цитира лекаря си Саймън.

Тогава Коуел решил да премине към строга веганска диета и това му помогнало да отслабне с около 13 килограма

Сега спазвам диетата на моя син. Така я наричам: Диетата на Ерик Коуел. Защото, освен сладолед, той яде само сурови зеленчуци и пие много вода“, казва телевизионният водещ.

Седемгодишният Ерик е единственото дете на Саймън. Шоуменът е сигурен, че именно синът му го е променил към по-добро.

„Виждам живота си през неговите очи и е много по-лесен и много по-забавен“, призна той в интервю.

За съжаление, вместо излишните килограми, Саймън получи повече бръчки. Тв водещият е остарял драстично. Това е особено очевидно в последните папарашки снимки, направени по улиците на Лондон. Лицето на Коуел беше хлътнало, без тонус, а дълбоките бръчки се спускаха по скулите му като грозна рамка.

Може би външният вид, появил се заради бързото отслабване на звездата е бил повлиян от сериозна контузия

Миналия август Саймън падна от новото си електрическо колело, докато се опитвал да смени скоростта. С фрактура на гърба медийният магнат е спешно е откаран в болница, където е претърпял шестчасова операция. Останалата част от годината Коуел прекарва в отпуск по болест.

„Моят съвет към вас… Ако купувате електрическо колело, прочетете ръководството, преди да го карате за първи път“, написа той в Туитър след инцидента.

Отслабването добавя години живот на гръбнака

Макар популярният водещ да изтъква като причина за своето отслабване забавленията със сина му Ерик, съображенията за това са свързани със здравето на гръбнака му. Известно е, че хората с наднормено тегло често са изложени на по-голям риск от болки в гърба, болки в ставите и мускулите, отколкото тези, които не са със затлъстяване. За да компенсира излишното тегло, гръбначният стълб може да се изкриви и да се стресира неравномерно. В резултат на това с течение на времето гърбът губи правилната си опора и се развива неестествено изкривяване. Ако към това се прибави и скорошната травма на Саймън Коуел, е ясно защо водещият се е простил с излишните килограми толкова бързо, при положение, че нищо не му е пречило да постигне този резултат и преди инцидента.

Ефективността на операцията на гърба може също да бъде повлияна от теглото на пациента

Затлъстелите пациенти са изложени на по-висок риск от усложнения и инфекции след операция, в сравнение с онези, които не са със затлъстяване. Загубата на тегло преди операция на гърба, може да подобри процеса на оздравяване след операцията.

Драстичното отслабване, обаче крие много рискове. То задължително трябва да се случи под наблюдението на лекар, особено при хора над 50 годишна възраст. В крайна сметка е по-добре човек да е с малко повече бръчки, отколкото с влошена мобилност.

Източник: www.hellomagazine.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *