Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

5 ситуации, заради които мъжът си тръгва без да съжалява

Какво може да го накара да се разочарова от вас до степен, че да си тръгне внезапно и завинаги?

мъжът
Мъжът може да намери повече от 5 причини, за да ви напусне

Като цяло, мъжете не са спонтанни. По-скоро това качество е присъщо на жените, защото представителките на нежния пол са по-склонни да вземат решения под въздействието на чувства и емоции. Мъжете се опитват да обмислят всичко, облягат се на логиката и предпочитат да вземат дълготрайни решения.

Това обяснява факта, че те, дори ако наистина са влюбени в други жени, рядко напускат съпругите си, или влачат с години официалното прекратяване на брака. Мъжете не обичат внезапността по същия начин, както не обичат и да променят нещо в живота си. Следователно ситуациите, в които мъжът решава да напусне жената, в повечето случаи могат да се характеризират като „търпението е изтекло“.

Защо мъжът напуска връзката без много обяснения? Може ли мъжът да изостави жената, която обича? Защо изведнъж си тръгва? На тези въпроси отговаря семейният психолог Олга Романова.

Олга Романова

Животът близо до вас вече не е удобен

Мъжете са роби на навика. Те много бързо свикват с определен начин на живот, единствените условия за които са техният комфорт и спокойствие. Мъжът иска едно: да е с вас, да му е спокойно и да се чувства добре – това са неговите критерии за дом, семейство и т.н. Ако жената стане неудобна: редовно е недоволна от нещо, периодично вдига скандали, мълчи без причина дълго време и постоянно иска нещо, мъжът започва да изпитва желание да си тръгне. Най-често той се насочва към друга жена, с която ще се чувства комфортно. Ако другата все още не се е появила на хоризонта, и съпругата му не престане да изисква и скандализира, той ще започне да се оглежда в търсене на някой, при когото може да отиде. И със сигурност ще намери подходящ вариант.

Вие сте му изневерили

Мъжете, също като жените, имат различни възгледи за прелюбодейството. За някои това не е причина да подават молба за развод, но други ще приемат изневярата за предателство и след като научат за стореното, веднага ще си съберат нещата. Изневярата за всеки мъж е добра причина да сложи край на връзката и никога да не съжалява.

Той не планира да живее до края на живота си с вас

„Живяхме заедно, опитахме – не се получи“. В съвременния свят всеки има право на тест драйв, както казват американците. Днес хората не бързат да отидат до службата по вписванията и съвместният живот без брачно свидетелство често се нарича брак. В същото време, липсата на официален статут го освобождава от отговорност: партньорът си запазва правото внезапно да изчезне, ако нещо престане да го устройва във връзката. Съвместното съжителство предоставя определена основа за манипулация – удобна позиция за шумно затръшване на вратата от време на време и поставяне на другия партньор в зависимо положение.

Има криза на средната възраст

Мъжът, който изпитва „втората младост“, е уязвимо същество. Ако разполага с пари, самочувствие, желание да се утвърди и все още представлява интерес за нежния пол, внезапното му напускане може да бъде съвсем очаквано – без видима причина и очевидни проблеми със съпругата си. Срещнал е жена, която е на половината на неговите години и иска да започне всичко отначало.

Влюбих се!

Дори в този циничен и пресметлив свят все още има място за чувства. И любовта наистина се случва, a когато се случи, мъжът изчезва за една нощ. След края на работния ден той изпраща SMS до жена си: „Не ме чакай! Няма да се върна!“. Дори гащите си не взима, защото така се е случило – любов! И няма значение колко години брак, деца и живот стоят зад тях. А на сутринта, тя, без да подозира нищо, му приготви закуска, придружи го до работата, а той… Той вече беше решил да вечеря без нея. Такива двойки се срещат в съда, за да разрешат имуществени и други важни въпроси, но на засегнатата страна не ѝ става по-лесно от това…

Източник: woman.ru

спонди гард против шипове
СПОНДИ ГАРД: Спешна помощ при шипове и прищипани нерви

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *