ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

За силна имунна система: 9 продукта на чудесна цена!

„Какво да пия, за да подсиля имунната си система?“

„Какво ще ми помогне по време на пандемия?“

„От какви витамини и минерали имам нужда?“

Това са едни от най-често задаваните въпроси през изминалата 2020-а и през настоящата 2021-а година. Можете да подсилите имунната си система по време на пандемия от Коронавирус по различни начини.

за силна имунна система
За силна имунна система

Предлагаме на вниманието ви 9 висококачествени продукта на чудесна цена:

Боринал имунитетБОРИНАЛ

БОРИНАЛ се препоръчва за силен имунитет и защита от вируси. В състава му влизат сибирски женшен, фулвинова киселина, цинк и селен. Доказано подкрепя организма при състояния на изтощение. Блокира навлизането на вируси и бактерии в човешкия организъм. Ускорява възстановяването след инфекции.

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА СЪС 70% ОТСТЪПКА!

ВИТАМИН C + ЦИНКВитамин C + Цинк

Специалистите-вирусолози препоръчват ВИТАМИН C + ЦИНК за подсилване на имунната система, срещу респираторни инфекции, простудни и вирусни заболявания. Една опаковка е за 3 месеца и осигурява мощна защита в условията на Коронавирус.

Изглед на опаковката на продукта Витамини 24/7 Витамин D3, селен, цинк и витамин С24/7 КОМПЛЕКС: ВИТАМИН D3, СЕЛЕН, ЦИНК И ВИТАМИН C

ВИТАМИН D3, СЕЛЕН, ЦИНК И ВИТАМИН C е продукт №1 за железен имунитет! 24/7 е уникален комплекс, събрал в себе си всички мощни имуностимуланти в една таблетка. Една опаковка стига за 3 месеца и подкрепя организма 24 ч. в денонощието, 7 дни в седмицата.

ЧЕСЪН КАПСУЛИЧЕСЪН

ЧЕСЪН КАПСУЛИ – чудото за имунната система! Чесънът има доказано противовирусно действие. Помага при проблеми с кръвното налягане, висок холестерол, атеросклероза, смущения в храносмилането.

алое вера с джинджифилАЛОЕ ВЕРА С ДЖИНДЖИФИЛ

АЛОЕ ВЕРА С ДЖИНДЖИФИЛ е 100% неразреден гел от алое вера и екстракт от джинджифил. Препоръчва се при понижен имунитет и за детоксикация на организма. Действа благоприятно при проблеми с храносмилането и чревната моторика. Доказано помага при метеоризъм, газове и подуване.

МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОНмасло от черен кимион

МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН е 100% чисто масло от египетски черен кимион. Действа имуностимулиращо, антибактериално и противотуморно. Това масло е с уникален състав и помага при редица здравословни проблеми като астма, главоболие, мигрена, срив на имунната система, язва, гастрит, отпадналост, хронична умора.

царски билкиЦАРСКИ БИЛКИ ЗА ИМУННАТА СИСТЕМА

ЦАРСКИ БИЛКИ ЗА ИМУННАТА СИСТЕМА по оригинaлнa рeцептa нa маг. фарм. Никола Мангалджиев!

Препоръчва се при срив на имунната системa, грип, простудни забoлявания. Уникaлната комбинация от пчeлeн мед, екстрaкти от златeн корен, гинкo билoба, ехинaцея, кръвeн здравeц, кoпривa и бъзак активира собствените възстановителни сили на организма.

ВИТАМИНИ С ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕВитамини с пчелно млечице

ВИТАМИНИ С ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ за силнa имунна система и eстествена жизнeност!

Уникалната лечебна комбинация действа антивирусно, имуностимулиращо и антибактериално. Препоръчва се при срив на имунната система, настинка, грип, хронична умора, запек, неврози и чернодробни заболявания.

селенСЕЛЕН

СЕЛЕН е един от нaй-важните микроелeменти за отличен имунитет и борба с вирусите. Доказано подсилва имунната система и допринася за нормалната функция на щитовидната жлеза.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *