Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тези 10 продукта са на супер цена!

ГРИЖАТА ЗА ЗДРАВЕТО Е НАЙ-ДОБРАТА ИНВЕСТИЦИЯ, КОЯТО СЕ ОТПЛАЩА В БЪДЕЩЕ! 

При поръчка за над 100 лева ще получите подарък-изненада!

 

Изглед на опаковката на продукта B17 КомплексВИТАМИН Б17

Хиляди хора се убедиха в ефикасността на Витамин Б17 Комплекс. Добавката подсилва имунната система и влияе благоприятно върху състоянието на хора, болни от рак. Съдържа сушени кайсиеви ядки на прах, облепиха, Рейши, Кладница и масло от кайсиеви ядки.

СМАЙЛИНсмайлин депресия

Смайлин е уникална билкова добавка, която прогонва лошите мисли и паник атаките. Действа положително при депресия, тревожност, безпокойство, подтиснатост, безсъние и Синдром на прегарянето. Смайлин е 100% естествен продукт – съдържа ашваганда, родиола розеа, пасифлора и лавандула.

БориналБОРИНАЛ

БОРИНАЛ е продукт №1 за силен имунитет и защита от вируси! Съдържа сибирски жен шен, фулвинова киселина, цинк и селен. Подкрепя организма при състояния на изтощение. Действа благоприятно при респираторни заболявания (пневмонии, бронхити).

АРТРОМИНартромин

АРТОМИН съдържа уникален комплекс от коралови водорасли и е чешкото чудо за ставите! Препоръчва се при болка в ставите, за поддържане на нормална мускулна и ставна активност. Действа благоприятно при артрит, остеохондроза и артроза. НЕ ДРАЗНИ СТОМАХА!

ХолиминХОЛИМИН

ХОЛИМИН се препоръчва при камъни в бъбреците и жлъчката, както и за пречистване на черния дроб. Съдържа кедрова смола, масло от бял трън и масло от ленени семена. Смолата от ливански кедър разтваря камъните в бъбреците и жлъчката. Подобрява функцията на цялата храносмилателна система.

КАНЕЛА С ХРОМ И ЦИНККанела с хром и цинк

Ефективната комбинация от канела, хром и цинк се препоръчва на хора, които имат проблем с нивата на кръвната захар. Действа благоприятно при диабет, повишен холестерол, язва, излишни килограми, целулит, забавен метаболизъм.

Камфорова ГъбаКАМФОРОВА ГЪБА

КАМФОРОВАТА ГЪБА е известна като „цар на лекарствата“ или „най-ефикасната противоракова гъба в света“. Доказано облекчава състояния в крайните стадии на рак. Продуктът прочиства кръвта, подкрепя работата на бъбреците, изчиства черния дроб и нормализира функцията на храносмилателната система. Подобрява общото състояние на организма.

БЯЛ ТРЪНбял трън билка

БЕЛИЯТ ТРЪН е детоксикант №1, познат от народната медицина. Действа благоприятно при чернодробни и жлъчни заболявания. Препоръчва се при хепатит, цироза, панкреатит и заболявания на храносмилателната система.

селенСЕЛЕН

СЕЛЕНЪТ е един от най-важните микроелементи! Препоръчва се за подсилване на имунната система. Допринася за нормалната функция на щитовидната жлеза и поддържане на здрава коса и нокти. Превенция срещу ракови заболявания – селенът е от най-важните елементи, участващи в защитата на човешкия организъм от ракови клетки.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *