Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Астроложката, която предсказа пандемията, отговори кога коронавирусът ще приключи

Прогнозата е: коронавирусът ще се превърне в обикновен грип за хората. Ваксина няма да има, а предстоящите климатични промени ще изненадат хората

коронавирусът
Коронавирусът ще започне да се възприема от хората като обикновен грип

 

Още през февруари астроложката Джесика Адамс коренно промени начина си на живот.

Както съобщават западните таблоиди, британската астроложка намали наполовина работното си време. Освен товеа тя отмени всички срещи с приятели и близки и се премести в Тасмания, където живее и до днес.

Припомняме, че година по-рано Джесика оповести публично прогнозата си, че неизвестен вирус ще унищожи света, такъв какъвто го познаваме, а също така отбеляза и ключовата дата – 10 януари 2020 г. – на този ден беше потвърдена първата жертва на COVID-19 в Ухан.

Джесика Адамс, астролог

Друга от нейните прогнози беше около датата 1 октомври – денят, в който Доналд Тръмп беше диагностициран с COVID-19.

„2020-та е като „Писъкът“ на Едвард Мунк, казва Адамс. – Беше толкова екстремно, че не знаех дали си струва да говоря за това, но това е моята работа, това е, което правя. Исках да предупредя хората, най-вече възрастните и родителите с малки деца – за техните пенсии, спестявания, за необходимостта да се подготвят. Всички трябваше да бъдем готови, защото светът буквално се обърна с главата надолу.“

Писъкът на Едвард Мунк

С помощта на звездите астроложката Джесика Адамс направи прогноза и какво ще се случи през следващите шест месеца, които според нея внасят много промени.

Обединеното кралство ще се раздели на четири напълно различни държави, а Италия е много вероятно да напусне ЕС през следващата година. Всичко това ще се случи около празниците.

„Ще дойде Коледа и това ще бъде фантастична Коледа, казва Адамс. – Ситуацията ще започне да се променя три дни преди Бъдни вечер – виждаме цикли, които не са наблюдавани от десетилетия – всичко е свързано с глобалната сигурност. Накрая ще си отдъхнем!“

Адамс също обяви прогнозата си относно климатичната криза на планетата

Според нея ситуацията ще започне да се подобрява значително до 2026 година. Що се отнася до коронавирусната ваксина , Джесика е убедена, че хората просто ще се научат да живеят с опасната болест, която още през следващата година (2021-ва) ще започне да се възприема по-скоро като обикновен грип.

Източник: www.mirror.co.uk

Изглед на опаковката на продукта Витамини 24/7 Витамин D3, селен, цинк и витамин С
За силен имунитет: Витамин D3, селен, цинк и витамин С

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *