ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

КЛИМАСТОП / CLIMASTOP

Съдържа магнезий, сухи екстракти от маточина и соя, витамини , С, В1 и В6

Предназначение

Приемът на КЛИМАСТОП помага да се преодолеят някои симптоми, свързани с напредването на възрастта и понижаване нивата на женските хормони – естрогените, в организма. Продуктът действа положително при хормонален дисбаланс, при развитие и след менопауза с прояви от рода на нервност и раздразнителност, горещи вълни, усилено потене, влошено качество на съня. Препоръчва се като част от комплексна терапия и профилактика на остеопороза.

  • Екстрактите от соя са богати на изофлавоноиди: те неутрализират недостига на естрогени, причиняващ последици като често и обилно изпотяване, горещи вълни и сексуален дисбаланс. Освен това балансират стойностите на калий в организма и предпазват от прекаленото му изхвърляне.
  • Магнезият, в съчетание с калий, подпомага нормалната сърдечна дейност; предотвратява аритмии и екстрасистоли, съхранява еластичността на кръвоносните съдове, контролира артериалното налягане. С приема на КЛИМАСТОП се оптимизира кръвоснабдяването на миокарда, отслабва рискът от образуване на тромби, намалява вероятността от инфаркти и инсулти. Доказан е ефект е по-бавното отлагане на склеротични плаки в стареещата съдова система; по-рядко се проявяват признаци на исхемична болест на сърцето.
  • Не бива да пропускаме и ролята на магнезия за усвояването на калций и за здравината на костната тъкан.
    Известна е ролята на маточината за балансиране на нервната система и поддържането на здравия сън. Заедно с магнезия, витамините В1 и В6 подобряват паметта и концентрацията на вниманието. Витамин С регулира метаболитните процеси и подкрепя антиоксидантната защита на организма.

Как се приема

Дневната доза е една, по-рядко две таблетки – след хранене, с чаша вода. Прием в продължение на един до два месеца. В рамките на една година модулът може да се повтори след пауза от 2-3 месеца.

Възможни нежелани ефекти

Приемът на КЛИМАСТОП може да причини в редки случаи реакции на свръхчувствителност.

Кога НЕ БИВА да се употребява

Добавката не трябва да се приема при алергия към някоя от съставките й.

Продуктът е противопоказан при бременност и кърмене.

Не се прилага при злокачествено заболяване на женската репродуктивна система или при маточни кръвоизливи.

Не се препоръчва за деца и подрастващи под 18 години.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия с участието на този продукт, от които са последвали вреди за здравето на потребителя. При включване на КЛИМАСТОП в комплексни програми да се отчитат сборните стойности на витамини и минерали.

__________________________________________________________
Усреднена цена в аптеките – 14.50 лв за опаковка от 30 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *