ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ПРОСТАМИН / PROSTAMIN

Съдържа биоактивен компонент от семена тиква; корен коприва, сау палмето, кора от африканска слива, витамини – Е и В6, цинк, картофено нишесте, магнезиев стеарат, микрокристална целулоза, силициев диоксид,

Предназначение

ПРОСТАМИН се препоръчва като допълнителен източник на биоактивни компоненти, подобряващи функционирането на отделителната система у мъже; за оптимизиране кондицията на простатната жлеза; като елемент от комплексна терапия на простатата.

Растителните компоненти имат противовъзпалителен и балансиращ ефект върху простатата в условия на хормонален дисбаланс или болестни състояния от локално естество. Цинкът поддържа в норма стойностите на тестостерона, а съвместно с витамин Е предпазва клетките на застрашените тъкани в цялото тяло от окислителен стрес. Витамин В6 поддържа регулацията на хормоналната активност и редуцира усещането за умора и слабост.

Как се приема

Продукт за възрастни: препоръчителният прием е една таблетка дневно – след хранене, всеки ден в продължение на 1-2 месеца.

Превишаването на препоръчваната доза не постига очаквания ефект по-бързо.

Възможни нежелани ефекти

Не се очакват странични ефекти от негативен вид при профилактика или терапия с ПРОСТАМИН. Теоретично не се изключват реакции на свръхчувствителност към някои от растителните компоненти. При подобно развитие е препоръчителна консултация с лекуващия, а приемът следва да се прекрати.

Кога НЕ БИВА да се употребява

Продуктът не трябва да се прилага при алергия към някой от растителните компоненти или друга негова съставка.
Не се препоръчва за лечение на деца и подрастващи под 18 години.

Продуктът има оздравително действие върху отделителната система на двата пола. Жени в лактация или бременни обаче не бива да прилагат ПРОСТАМИН.

ПРОСТАМИН е противопоказан при камъни в бъбречите или онкологично заболяване на органи от отделителната система.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма данни за участие на продукта в лекарствени взаимодействия с негативни последици за здравето на потребителя.

При паралелен прием с други хранителни добавки с минерали и витамини следва да се отчита съдържанието на такива компоненти в таблетките ПРОСТАМИН.

_________________________________________________________________
Усреднена цена в аптеките – 13.30 лв за опаковка от 30 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *