Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какво още трябва да знаем за главоболието

Болката, която се появява в главата е известна като главоболие. Това е едно от най-честите медицински оплаквания. Това е често срещан проблем и почти всеки е претърпял тази болка в живата си. Причините за главоболието могат да бъдат много и най-различни. При някои хора главоболието е причинено от хранителни алергии, от различни миризми и някои напитки. Главоболието може да се появи в задната или предната част на главата, около очите и дори в кожата на главата. Напрежението и стреса обаче си остават основната причина за главоболието. Главоболието може да се прояви, когато се събудите, при хронична умора, при раздразнителност, ако имате трудности със заспиването, ако сънят ви е неспокоен.

Различните видове главоболие са породени от различни причини, които често се дължат на реакции в организма, те се диагностицират и по съответния начин в зависимост от това каква е причината за възникналото главоболие. Съдовото главоболие се дължи на мигрена и подуване на кръвоносните съдове в мозъка. Главоболието причинено от мускулни съкращения се дължи на напрежение от стягането на мускулите на лицето и на шията, което ограничава нормалният приток на кръв до мозъка.

Хроничното главоболие обикновенно се разграничава от обикновенното, но и причината за него може да бъде толкова различна, колкото е различна и болката от него. Хроничното главоболие може да е причинено от някакъв вид алергия, стрес или безпокойство. Този вид главоболие може да причини сериозни проблеми на човек и трябва да бъде диагностицирано от лекар и след като причината е известна главоболието маже да се лекува успешно.

Главоболие може да бъде причинено и от травма на главата дори и в по-ранен етап от живота на човека, при други хора може главоболието да бъде причинено от проблеми със синусите или от скърцане със зъби. Внезапно силно главоболие, което се чувства като удар в задната част на главата и е последвано от загуба на съзнание може да означава вътрешни кръвоизливи под мозъка известни още като субарахноидални кръвоизливи на мозъка.

Каквато и да е причината за главоболието и колко и да е силно или слабо то винаги трябва да се консултирате с лекар за да може да се установи къде е причината за появата на главоболието и то да бъде излекувано.

Ако страдате от проблеми със съня и имате болки в гърба, раменете и врата – възглавницата BIOMAGNETIC POWER Е ВАШЕТО РЕШЕНИЕ! Поръчайте тук и вижте повече информация на www.facebook.com/Биомагнитна възглавница

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Какво още трябва да знаем за главоболието

  1. Pingback: 5 причини да правите секс! Да, още сега! | ПО-КРАСИВИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *