ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

АЛКАЗАКС БИО – алкализирането на организма убива вирусите!

Алказакс Био е хранителна добавка, която по много бърз и лесен начин води до алкализирането на организма и така повишава имунитета

Алказакс Био се явява мощно средство в процесите на боледуване и помага да тялото да се излекува по-бързо, дори когато битката изглежда непосилна!

В нашият организъм непрестанно се извършват редица биохимични процеси. Трябва да има равновесие и среда, която да се явява основа за тези реакции- това е водната среда. Тя може да притежава алкални или киселинни свойства. Ето оттук произлиза процесът на алкализиране на човешкия организъм.

алкализиранеНаблюдава се, че нормалният хранителен режим на модерния човек е силно киселинен. Това се дължи на продуктите, които приемаме, а те са с по-киселинно pH. Затова е важно да се вземат мерки, чрез които да поддържаме нормално киселинно-алкално равновесие. АЛКАЗАКС БИО ще ви помогне спешно да алкализирате организма си!

Когато се натрупат киселинни продукти в нашето тяло, започват да възникват проблеми със ставите, мускулите, кожата, настъпва хронична умора и много други хронични нарушения. Поддържането на кисело рН е причина за нарушен метаболизъм, затлъстяване и преждевременно стареене.

Как действа Алказакс Био?

–осигурява нормалното киселинно-алкално равновесие- по този начин се поддържа здравословно състояние на организма
–препоръчва се на хора, които страдат от синдрома на раздразненото черво или от язва на стомаха
–притежава силен благоприятен ефект върху състоянието и функциите на черния дроб, подпомага процесите на детоксикация
–помага на пациентите, страдащи от остеопороза
–предотвратява образуването на оксалатни камъни в урината

Оксалатите нямат полезна функция в нашия организъм!
Те се явяват основен фактор при образуването на камъни в бъбреците и имат 15 пъти по-голям потенциал от калция. Увеличението на тези оксалати се дължи на прекомерен прием на храни, богати на тях, както и на недостиг на Магнезий, Витамин В6 и Калций. При понижаване рН, солите в урината кристализират и това довежда до образуване на песъчинки или камъни в пикочния мехур или бъбреците.

Кои са причините, отговорни за киселата среда?

–неправилен хранителен режим
–тютюнопушене
–редовна консумация на алкохол
–стрес
–ежедневно напрежение
–липса на физическа активност
–замърсен въздух
–застоял начин на живот

Алказакс БИО срещу рак
Не е нужно да приемате традиционните средства, за да може да контролирате киселинността в стомаха и в целия организъм. АЛКАЗАКС БИО замества всички тях!

 

Защо е толкова важно да алкализирате организма си?

1.Повишава имунната защита на организма
Важно е да се поддържа висока имунна защита, за да може организмът да се пребори с вирусите, бактериите и други видове патогени.
2.Осигурява здравословно състояние на стомашно-чревния тракт
Поддържането на рН около 8 е лек срещу рефлукса. Минералите играят роля на буфер, който контролира дейността на червата.
3.Прави костите по-плътни и здрави
Киселинните съставки от храната карат тялото да извлича минерали от собствените структури. По този начин се нарушава нормалният електролитен баланс и костите се деминерализират, като губят калция от тях. Костите стават много лесно чупливи и по-крехки.
4.Поддържа в норма стойностите на кръвното налягане
Когато се балансират стойностите на Калий и Натрий, особено на Калий, така се поддържат и нормални стойности на артериалното налягане. Затова алкализирането на организма се препоръчва като допълни средство за лечение на високо кръвно и увеличен холестерол.

„АЛКАЗАКС БИО ми помогна да алкализирам организма си“, споделя Ивелин от Велико Търново на 52 години

ивелин
Ивелин от Велико Търново

В последно време имах проблеми със съня, станах много лесно раздразнителен и нямах никаква енергия. Изобщо не спазвам здравословен начин на живот- хапвам мазни храни, пия много кафе и приемам алкохол. Преди нямах проблеми, но в последните месеци започнах да имам проблеми със съня. Започнах всяка вечер да се събуждам в 2 и трудно заспивах след това. Сутрин, когато се събудя се чувствах ужасно. Нямах никаква енергия. Усетих, че станах много раздразнителен. Изчаках да мине месец, но състоянието ми не се подобряваше. Посетих личния си лекар и той ми каза, че трябва да променя начин си на хранене. Опитах се да спазвам диета, но ми беше много трудно. Споделих на приятел и той ми каза, че е имал същият проблем и ми препоръча Алказакс Био. Поръчах хранителната добавка. Интересното беше, че усетих подобрение още на първата седмица. Сънят ми се възстанови, умората и лесната раздразнителност изчезнаха. Силно препоръчвам на всички, имащи моя проблем. Алказакс Био наистина помага!

АЛКАЗАКС БИО УНИЩОЖАВА ВИРУСИТЕ!

В състава на Алказакс Био ще намерите най-силно действащите природни съставки, които ще ви помогнат да алкализирате организма си. Всички те се намират в оптимални концентрации и действат синергично, за да може да се постигне максимален и бърз ефект! А това са:

Джинджифил

Кореноплодният зеленчук Джинджифил съдържа невероятна комбинация от витамини А и В, Аскорбинова киселина, Цинк, Калций, естествени антибиотици и така помага на тялото да се пребори с различните заболявания. Освен това, притежава и детоксикиращ ефект и така премахва всички вредни за организма токсини. При редовен прием на Джинджифил, тялото боледува много по-рядко!

Броколи

Броколите са зеленчуци, пълни с минерали и витамини. В състава им ще откриете голямо количество Витамин А, С и Е, фибри и антиоксиданти. В тях се намира съединението сулфорафан, отговорен за горчивия вкус. Благодарение на него се намалява риска от развитие на рак. Сулфорафанът също унищожава бактериите, които предизвикват язва на стомаха.

Артишок

В Артишока се намира съединението Цинарин и то облекчава симптомите на раздразнено черво. Цинаринът осигурява нормалния метаболизъм на организма.

Магнезий

Магнезият е елемент, с изключително важно значение за поддържане на доброто здраве, превенция срещу сериозни заболявания и лечение на вече възникнали такива. Той има свойството да поддържа в норма стойностите на кръвното налягане, подобрява качеството на съня и води до здравословно отслабване.

Калций

Калцият се намира в голямо количество в нашия организъм- 1,5 % от телесното тегло. Той води до укрепване стените на кръвоносните съдове, подпомага неспецифичния имунитет, участва в борбата с микробите.

Цинк

Цинкът има свойството да укрепва нашето тяло и затова някои го наричат „защитникът на човешкия организъм“. Той участва и в образуването на имуноглобулините- това се белтъците, отговорни за синтеза на антитела.

Витамин В6

Витамин В6 осигурява нормалния метаболизъм на въглехидратите, белтъците и мазнините и необходимата енергия на клетките.

Витамин В12

Витамин В12 поддържа нормалното състояние и функциониране на нервната система.

„Когато във вашия организъм преобладава кисело рН, имунната система е силно затруднена да се справи с патогените!“, споделя д-р Джокерс

д-р дейвид джокерсНормалното рН на организма е 7,37. Когато е нарушено равновесието, пациентите започват да се оплакват от често боледуване. Симптомите на кисело рН са липса на енергия, нарушения в дишането, наднормено тегло, раздразнени венци, кожата става много суха, имунитетът е силно понижен, косата става лесно чуплива, има трудности при заспиване и възникват болки в ставите. Симптомите на алкално рН са спазми, мускулни крампи, постоянна смяна на настроенията и изтръпване на крайниците.

Поръчай Алказакс Био

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *