Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ВИТАМИН В17 Комплекс- ефективен и мощен имуностимулант срещу вируси

ВИТАМИН В17 Комплекс се явява незаменимо средство за повишаване имунната защита на организма и е за предпочитане от всички останали средства!

Лечебните свойства на Витамин В17 са известни по целия свят. Чрез приема на хранителната добавка се гарантира значително повишаване устойчивостта на вашия организъм към болестотворните причинители. Биологично активните вещества, които участват в състава, са в оптимална концентрация за постигане на максимален ефект. Ядките от кайсии, плодовете на Облепиха и гъбите Рейши и Кладница подпомагат процесите на регенерация на клетките и по този начин се осигурява повишаване на имунната защита.

Защо да приемате Витамин В17 Комплекс?

витамин В17
Витамин В17 Комплекс

100% напълно натурален продукт
–не притежава странични ефекти
–действа като мощен имуномодулатор
–предпазва от бактерии и вируси
–засилва имунната защита през студените месеци на годината
–защитава организма от боледуване и води до по-бързо възстановяване след започнало вече такова
–подкрепя организма на пациентите, подложени на химио- и лъчетерапия
–всички вещества, участващи в състава, са в оптимални концентрации, за да може да се постигне максимален ефект

Честото боледуване от различни инфекциозни заболявания може да се дължи освен на стотиците видове патогенни микроорганизми, но и на силно отслабената имунна система. Редовният прием на антибиотици, често без да се налага, само подтиква развитието на заболяване. Най-големият проблем на съвременната медицина са щамовете микроорганизми, станали резистентни на лекарствата, използвани от класическата медицина. Това е причината в последно време да е увеличен интересът към средства, чийто механизъм на действие е стимулиране на имунитета, за да може организмът сам да се справи с болестта. Такива средства са имуномодулаторите и имуностимулаторите. Витамин В17 Комплекс е точно такъв продукт!

Най-честите симптоми на понижен имунитет са:

–често боледуване
–главоболие
–хронични инфекции
–подуване на лимфните възли

Какво представлява хранителната добавка Витамин В17 Комплекс?

Витамин В17 Комплекс е средство, съдържащо пречистен Амигдалин. Някой наричат Амигдалина още „антираковият витамин, останал в историята“. За пръв път е изолиран от двама френски химици от семената на горчиви бадеми. Амигдалинът е напълно натурално вещество, намиращо се в суровите ядки и семки на някои плодове. Под действието на определени ензими, той се разпада на бензалдехид, глюкоза и цианид.

„Благодарение на Витамин В17 Комплекс повиших своята имунна система!“, споделя Камелия Дончева от Варна

Камелия Дончева: Витамин B17 ми помогна

Всяка година, когато дойде есента или зимата, боледувам по няколко пъти. Исках да сложа край на това нещо. Витамин В17 Комплекс ми помогна! През последната година не се разболях нито веднъж и това дължа единствено на Витамин В17 Комплекс! Той значително повиши имунитета ми и държи болестите далеч от мен!

При дългогодишно наблюдение върху жителите от Пакистан и техният начин на хранене се доказва, че всекидневният прием на кайсии и техните ядки са отговорни за тяхното дълголетие!

Изследователите твърдят, че това се дължи на голямото количество Витамин В17, който се намира в плодовете и ядките. Те живеят в долината Хунза, намираща се между Индия и Пакистан. Всяка пролет при разцъфването на кайсиевите дръвчета, жителите на Хунза започвали да спазват специфичен начин на хранене, включващ приема на местна напитка от изсушени кайсии и вода.

долина хунза
Жителите на долина Хунза

Обитателите на долината Хунза или наричана още „Оазисът на младостта“ са известни с изключителното си здраве и дълголетие. Да приключи живота на 130 години е нещо напълно нормално за хората от Хунза. В тази местност има болница, но в нея постъпват само пациенти, претърпели някакъв инцидент. И през лятото, и през зимата, този народ похапва диви кайсии- в прясна или суха форма, заедно с костилката или обвивката, сготвени, направени на компот или под формата на нектар. През 1984 на летище в Лондон кацат двама хунзийци и на паспортния контрол установяват, че единият е на 160 години- роден през 1823 година. Когато го заговарят, той помни събития от миналия век. Те дължат своето дълголетие именно на кайсиевите ядки. Те представляват пълноценна клетъчна храна, богата на витамини, минерали, имуностимулатори и мастни киселини. Съдържат големи количества Магнезий, Желязо, Фосфор, Витамини А, В1, В2,В3, В6, В17, Е, Мед, Линолова и Олеинова киселина и незаменимите омега-3 и омега-9  мастни киселини. Тези вещества участват в редица биохимични процеси в нашия организъм и са отговорни за регенерацията на клетките. Благодарение на тях се прекратяват възпалителните процеси в тялото.

„В днешно време клетките ни се нуждаят именно от клетъчна храна. Това, което консумираме всеки ден, много малка част достига до тях“, споделя доц. Д-р Папазова

доц. мария папазоваПо време на лечебния курс с ядките на кайсиите се препоръчва ограничаване приема на рафинирана захар, тестени изделия, млечни и месни продукти.

ПОРЪЧАЙТЕ ВИТАМИН В17 КОМПЛЕКС ТУК!!!

Витамин В17 Комплекс има специалното свойство да забавя развитието и разпространението на болестта като унищожава патогенните клетки
Според проучвaне, публикувано в International Journal of Radiation and Biology, Витамин В17 Комплекс действа стимулиращо на имунната система. Това се осъществява чрез повишаване на способността на левкоцитите да атакуват вредните за нашето тяло клетки. Освен това, хранителната добавка подпомага процесите на детоксикация, които се извършват в черния дроб. По този начин нашият организъм е защитен от токсини, злокачествени клетки или други вредни вещества, които могат да предизвикат нарушения или заболяване.

Важни съставки във Витамин В17 Комплекс:

Облепиха
Плодовете на Облепиха съдържат уникален състав от биологично активни вещества, особено на витамини в концентрации, които в никоя друга билка не могат да се открият. Силно се препоръчва приема по време на боледуване- помага на организма за много по-бързо възстановяване. Приемайте при симптоми като липса на енергия, отпадналост, слабост и нарушено кръвообращение. Облепиха ще ви помогне за укрепване на вашата имунна система.

Гъба Кладница
Гъбата Кладница е една от най-високо ценените гъби в Европа. Едни от най-ценените вещества в нея са полизахаридите. По този начин се активират макрофагите- вид бели кръвни клетки, които участват в процесите на разпознаване и унищожаване на вируси, бактерии и други патогени. В състава й се намират също бета-глюкани, които защитават тялото от развитие на инфекция и повишават имунната защита през студените месеци на годината.

Гъба Рейши
Гъбата Рейши също е богата на уникални вещества за организма. Тя възстановява понижения имунитет и го укрепва. Характеризира се с пречистващ и регенериращ ефект върху клетките.

Витамин В17 Комплекс съдържа специална комбинация от лечебни вещества в определена концентрация и благодарение на нея, хранителната добавка се явява най-мощното имуностимулиращо средство, в сравнение с всички останали, предлагани на пазара!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *