ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лек за черния дроб: Лененото масло доказано помага!

Лененото масло помага при различни чернодробни заболявания и проблеми с жлъчката

Лененото масло укрепва чернодробните клетки, помага им да се възстановят от увреждане, подобрява работата на всички органи. Доказано неутрализира вредата от алкохола и тютюнопушенето, предотвратява развитието на различни патологии.

лек за черния дроб
Лененото масло помага при болен черен дроб

Какви са ползите от ленено мaсло за чeрния дрoб?

Лененото масло може да се използва не само за профилактика, но и за лечение на тежки чернодробни заболявания. Продуктът лесно се комбинира с различни лекарства.

Кога да използвате ленено масло за черния дроб и жлъчния мехур?

Лененото масло доказано помага при:

– цироза;
– токсично отравяне;
– алкохолна интоксикация;
– проблем с жлъчката;
– холецистит.

За лечение и профилактика:

Приемайте ленено масло на празен стомах всеки ден по 1-2 супени лъжици.

При чернодрбни заболявания и проблеми с жлъчката, задължително първо се консутирайте с лекар!

Пречистване на черния дроб от токсини с ленено масло

Лененото масло нежно и естествено освобождава организма от различни токсини. В резултат на това се подобрява работата на цялата храносмилателна система.

За пречистване на черния дроб, приемайте по 1 чаена лъжичка ленено масло, 15 минути преди всяко хранене (по 3-4 пъти на ден) в продължение на поне 1 месец.

Мастна хепатоза

При мaстна хепaтоза в чернодрoбните клeтки се натрупват мазнини. Това води до нарушаване на функциите на този важен орган, което на свой ред предизвиква различни проблеми. Лечението се придружава от най-строга диета.

При мастна хепатоза можете да приемате ленено масло. Този продукт понижава холестерола, регулира липидния метаболизъм, помага за справяне със затлъстяването на вътрешните органи, а също така предотвратява тежките форми на цироза и фиброза.

На българския пазар вече има и продукт, който съдържа ленено масло в оптимални дози. ХОЛИМИН помага при проблеми с черния дроб и жлъчката. В състава му влизат още уникалната кедрова смола и лечебното масло от бял трън. Специалистите, разработили продукта, обясняват, че Холимин действа ефективно и при излишни килограми. ХОЛИМИН има широк спектър от полезни действия за върху целия организъм.

Източник: https://www.magazinmasla.ru, Pixabay.com

Холимин
Холимин – продукт №1 за жлъчката и черния дроб

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *