ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Елизабет откри лесен начин за справяне с мигрената

Елизабет Хейс от Индиана, САЩ, открила необикновен и учудващо лесен начин за справяне с мъчителната болка

Източник: zdrave.to

Всички сме страдали от главоболие, но болката, причинена от мигрена е на съвсем друго ниво. Точно тази болка накарала Елизабет Хейс да се разрови из интернет и да открие изключително необикновен, но лесен метод за справяне с проблема.

След 12 часа мъчително главоболие и поглъщане на всякакви аналгетици, тя решила да пробва всеки метод от алтернативната медицина. На пръв поглед глупавата идея да се рови из интернет, дала учудващ резултат.

Елизабет взела пластмасова щипка, която използва за затваряне на торбите за пазаруване и сложила между показалеца и палеца си. Половин час по-късно болката била намаляла значително, а малко по-късно отшумяла напълно.

Тя решила да сподели метода във Фейсбук, при което след изпробване и потвържаване от хиляди хора, че наистина действа, публикацията й достигнала 270 000 споделяния и над 70 000 харесвания.

В коментарите хората споделят, че техниката дейсвата и само чрез притискане с пръсти на същата зона. Други коментират, че тази процедура се е използвала и в Древен Китай и че техниката се базира изцяло на акупунктурата.

Източник: zdrave.to

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *