ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ГРИП-ХИЛ / GRIPP – HEEL

Съдържа хомеопатичните съставки Aconitum napellus, Bryonia cretica, Lachesis mutus, Eupatorium perfoliatum, Phosphorus, както и магнезиев стеарат като помощно вещество

Предназначение

Хомеопатичният продукт ГРИП-ХИЛ се прилага при вирусни заболявания, характеризиращи се с повишена температура, болки в ставите и общо неразположение. Подходящ е при грип в лека форма, без прогресия към тежки възпаления на дихателни органи. Може да е от полза и при други инфекциозни заболявания.

Прилагането на медикамента трябва да се консултира с лекар; необходима е професионална оценка за състоянието на пациента и мнение дали този продукт е достатъчен за овладяването на вирусната зараза.

Как се приема

Приемът е ефикасен при спазване на щадящ режим и прием на достатъчно течности. Дневните дози са съобразени с възрастта на потребителя.

Ако състоянието на пациента се преценява като остро, той може да приема таблетка ГРИП-ХИЛ на всеки 15 минути в продължение на два часа.

Възрастни и деца над 6 години вземат три до пет пъти дневно по една таблетка.

Деца на 3-6 години могат да приемат три пъти дневно по една таблетка.

Деца под тригодишна възраст, включително бебета, могат да приемат медикамента в дози и по схема, определени от лекар. При бебета таблетката се разтваря в малко вода.

Таблетките се вземат между храненията; те трябва да се държат в устата до пълното им разтваряне. Случайното поглъщане не води до опасни последици.

Няма тежки странични ефекти и при прием на по-висока от определената доза, но предозирането не се препоръчва.

Продължителността на приема трябва да бъде определена от лекуващия. Ако в рамките на 3-5 дни не настъпят положителни промени или започнат да се проявяват симптоми на усложнения, терапията следва да претърпи промяна.

Възможни нежелани ефекти

Макар и рядко, приемът на хомеопатичния продукт може да провокира симптоми на свръхчувствителност. Може да настъпят смущения от рода на сърбеж, зачервяване на кожата, дразнене на устната лигавица, подуване на устните. В такива случаи приемът се прекратява, следва консултация с лекуващия.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ГРИП-ХИЛ не се прилага при свръхчувствителност към някои от съставките на лекарствения продукт.

Поради състава, начина на въздействие и ниския риск от странични ефекти медикаментът се прилага при бременни и кърмачки, както и при малки деца. Не провокира смущения, които биха попречили на шофиране или на работа с тежки машини.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на ГРИП-ХИЛ, които биха имали отрицателни последици за здравето на пациента.

______

Усреднена цена в аптеките – 9 лв за опаковка от 50 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *