Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да успокоите възпалената кожа при протриване на бедрата?

Протъркването и зачервяването от вътрешната страна на бедрата е доста често срещан проблем, не само през лятото

бедрата
Зачервената кожа на бедрата често се усеща като болезнена

Среща се при хора с наднормени килограми, но може да има протъркване на бедрата и при по-млади жени и момичета. Повечето от бременните жени са изпитали това неудобство. Изостря се през лятото. Поради топлината и прекомерното изпотяване дразненето става още по-голямо. Болката и дискомфорта създават проблем, както с ходенето, така и със начина, по който се чувства човек.

Спортистите и тези, които водят активен начин на живот също може да се оплачат от протъркване на бедрата. Дрехите и чорапогащниците са причина състоянието да се влоши до появата на ранички и мехури.

В днешната статия ви предлагаме няколко достъпни средства, с които да се обтриват краката, най-вече от вътрешната страна на бедрата. Тези лесни и ефективни начини определено ще помогнат на всички, които отдавна искат да се справят с този проблем.

Как да премахнете зачервяването и болката, която се появява от вътрешната страна на бедрата, като следствие от протъркване?

Най-очевидното нещо, което можете да направите, е да закупите специални продукти против триене. Те могат да бъдат намерени в специализираните спортни магазини и да се изберат в зависимост от личните характеристики. Служителите в магазина с удоволствие ще ви помогнат да изберете продукт, който да си струва. По този начин никога няма да разберете какво е усещането, когато бедрата са протрити.

Има бермуди и превръзки (под формата на еластични бинтове), които са специално разработени за решаване на този проблем. Има и много различни вариации на бельо, което предпазва бедрата. Някои момичета и жени предпочитат да носят чорапи, които се закрепват със силикон, или с помощта на жартиери, но те не са достатъчно ефективни, и също може да причинят проблем.

Ако използването на колани за жартиери ви се струва непрактично, правилното бельо е добра алтернатива. Първо, това трябва да е или клин до коляното или къси шорти. Второ, бельото трябва да бъде от естествена материя и да позволи на кожата да диша. Трето, вземете бельото строго по размер и в никакъв случай не купувайте коригиращо бельо – то само ще влоши ситуацията.

Един от класическите методи за борба с протъркването на бедрата е използването на талк

Просто го нанесете върху кожата, преди да се облечете – и няма да се страхувате от никакви поражения.

Дезодорантите също могат да помогнат по този въпрос. Мнозина отдавна ги използват не само за подмишниците, но и за други области с повишено изпотяване (жените може да ги слагат и в областта на гърдите). Правилният дезодорант не само ще предотврати появата на пот по бедрата, но и ще даде усещане за свежест и лекота.

Но малко хора знаят, че кокосовото масло може да бъде ефективен начин за борба със зачервяването на нежната кожа от вътрешната страна на бедрата. Бързо се абсорбира и помага не само да се предотврати появата на нови зачервявания, но и за няколко минути, за да се премахне дразненето на кожата от вече съществуващите.

Подобни полезни съвети се срещат рядко! Разкажете на приятелите си за средствата, които ще помогнат при раздразнена кожа от вътрешната страна на бедрата. Възможно е някои от тях да имат този проблем, но да се срамуват да говорят за него.

Източник: takprosto.cc

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *