ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

СИЛЕГРИА / SILEGRIA

Съдържа силденафил, микрокристална целулоза, безводен калциев хидрогенфосфат, кроскармелоза натрий, хипромелоза, натриев стеарилфумарат, триацетин, титанов диоксид, индигокармин

Предназначение

СИЛЕГРИА се препоръчва на възрастни мъже, които имат еректилна дисфункция. Приемът на препарата разширява кръвоносните съдове на пениса и улеснява ерекцията при сексуална стимулация. Механизмът на въздействие се дължи на активната съставка силденафил, определяна като инхибитор на фосфодиестераза тип 5 (ФДЕ5).

Как се приема

СИЛЕГРИА се приема приблизително един час преди очаквания сексуален акт. Препоръчителната доза е 50 мг – една таблетка, която се поглъща цяла с чаша вода. Приемът няма връзка с храненията и може да се прави само веднъж на ден.

Прилагането на този продукт трябва да се консултира с лекар, който познава здравния статус на пациента, наясно е с възможните му хронични заболявания и с медикаментите, които приема за тях. Пациентът не може да увеличава самоволно определената от лекар доза; предозирането може да провокира интензивната проява на някои нежелани ефекти.

Установено е, че с дози над 100 мг – две таблетки, не може да се постигне по-добър терапевтичен ефект.

При твърде слабо/силно въздействие на СИЛЕГРИА трябва да се направи консултация с лекуващия или с друг медицински специалист.

Възможни нежелани ефекти

Приемът на СИЛЕГРИА може да причини болки в гърдите по време на сексуалния акт или след него; в такъв случай потребителят трябва да заеме позиция полуседнал и да се успокои.

Възможни са редки алергични реакции с дихателни смущения и оток на лицето и гърлото; в редки случаи – временна загуба на зрение, болезнена ерекция, конвулсии и припадъци.

Сред често съобщаваните реакции са още главоболие, горещи вълни, гадене, виене на свят, зрителни смущения. По-рядко има случаи на повръщане, зачервяване на очите, промени в артериалното налягане, болки в крайниците, гастроезофагеален рефлукс, сълзене, кървене от носа, сънливост, кръв в урината, сърцебиене, пресъхване на устата, шум в ушите и пр.

Не са изключени тежки епизоди като инфаркт и инсулт, усещане за стегнато гърло, различни зрителни смущения, кървене от пениса, оглушаване, раздразнителност, оток на носовата лигавица и запушен нос; описвани са случаи на нестабилна стенокардия и внезапна смърт.

Кога НЕ БИВА да се употребява

СИЛЕГРИА не се взема при алергия към някоя от съставките.

Продуктът е противопоказан при тежки увреждания на бъбреците и черния дроб, при наскоро преживян инсулт или сърдечна атака, при хипотония, пигментозен ретинит, исхемична оптична невропатия.

Рискови потребители, за които се преценява индивидуално дали прилагането на продукта е безопасно, са мъже със сърповидно-клетъчна анемия, с деформация на пениса, сърдечни заболявания в напреднала фаза, хемофилия, язва на стомаха в активна фаза.

Не се прилага при лица на възраст под 18 години.

Приложим само при мъже с еректилна дисфункция.

Взаимодействие с други медикаменти

СИЛЕГРИА не трябва да се приема, ако потребителят се лекува с нитрати за стенокардия и болки в гърдите; с донори на азотен оксид като амилнитрит. Задължително се коригира дозата на продукта, ако пациентът приема лекарства за СПИН и риоцигуат (за белодробна артериална хипертония).

Приемът на алкохол се ограничава за времето, през което трябва да подейства СИЛЕГРИА.

Усреднена цена в аптеките – 27 лв за 4 таблетки по 100 мг

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *