ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Болки в гърба, врата и ставите – ето от каква почивка се нуждаете!

Преди да изберете дестинация за следващата си почивка, помислете как сте със здравето – така ще хванете правилната посока за ваканцията си

Ето някои препоръки:

Ако страдате от болки в гърба, врата и ставите

Често срещани оплаквания, особено ако сте приковани към компютъра си през целия работен ден. Ваканция с много слънце и активно движение може да заличи дискомфорта, който изпитвате.

болки в гърба
Ако страдате от болки в гърба

Топлият климат помага на схванатите мускули да се загреят и отпуснат, а физическото натоварване според възможностите възстановява гъвкавостта и свободата на движенията на ставите.

С движение може да предотвратите артрит и остеопороза, защото поддържате плътността на костното вещество и заздравявате костите. Активната ваканция действа добре и на кръвообращението, което храни тъканите и така подобрява цялостното състояние на организма.

Практикуването на йога е идеално за стойката на тялото (неправилната води до болки по целия гръбначен стълб).

Когато правите упражненията на морския бряг – под слънчевите лъчи, топлината улеснява техниката на изпълнение и става още по-приятно. Доказано е, че йогата е не само здравословна за тялото, а и релаксираща за духа.

Морските храни са богати на есенциални мастни киселини като Омега 3, които действат противовъзпалително и облекчават сковаността на ставите. Възползвайте се от тях и наблегнете на морското меню по време на ваканцията си.

Проблемите на опорно-двигателния апарат не могат да бъдат решени, ако има хронична дехидратация и минерален дисбаланс. Нуждаете се от прием на минимум 2 литра вода дневно.

Източник:woman.ru,Pixabay.com

Нанобелт
Коланът „Нанобелт“ елиминира болките в кръста

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *