ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Чесновата вода на дядо Влайчо: при настинки и за силен имунитет

Ако търсите лесен и достъпен лек за настинки или повишаване на имунитета, то чесновата вода на дядо Влайчо е точно за вас

 Влайчо
Рецептата за чеснова вода на дядо Влайчо е идеална за есенно-зимния сезон

Чесънът има лечебни свойства, които естествено подпомагат борбата с бактерии и вируси. Суровият чесън убива бактериите, действа добре на кръвта и потенциално понижава кръвното налягане.

Според народния лечител дядо Влайчо, чесънът е най-доброто средство за засилване защитните сили на организма, или иначе казано – дава сили и подобрява работата на имунната система. Той забавя растежа на тумора при някои видове рак.

Затова не е случайно, че един от най-известните родни лечители и екстрасенси е превърнал в здравословен ритуал пиенето на чеснова вода. За поддържане добрата микрофлора на организма, чесновата вода се приема всяка сутрин, една седмица в месеца. Освен това, да се направи чеснова вода е много лесно и евтино. През есенно-зимния сезон това е най-достъпния лечебен и профилактичен тоник, който можете сами да си приготвите.

Кога се пие чеснова вода?

Дядо Влайчо съветва да се пие чеснова вода, когато се борите с вируси или имате бактерии, които причиняват злини на здравето ви. Преди да пътувате, за да повишите имунитета си направете едноседмичен курс с лечебното средство. Чесновият тоник идва на помощ и когато тялото трябва да се почисти. Но най-вече дядо Влайчо е препоръчвал чесновата вода да се приема при първите признаци на настинка.

Необходими съставки:

– 8 скилидки органичен чесън.
– 1 литър вода предварително затоплена, но не вряща.

Обелете, изплакнете и нарежете на половина скилидките чесън във вода. Сложете чесъна в буркан, напълнете с вода и затворете. Поставете чесновата вода в на студено за час преди употреба.

Дядо Влайчо

Как се използва:

Смесете 1/4 чаша от чесновата вода с 1 чаша обикновена изворна вода.
Желателно е да се пие през сламка, за да може да влиза направо в гърлото.

За борба с по-силни настинки (или иначе казано – грип) чесновата вода се пие по схема:

1-ви ден

Пийте по 5 глътки чеснова вода на всеки час и половина през деня.

2-ри ден

Пийте чеснова вода на всеки два часа или поне три пъти на ден.

Продължете да пиете чеснова вода през следващите седем дни няколко пъти на ден.

Можете да продължите да използвате същия чесън и да напълните бурканчето с вода до три дни

На четвъртия ден пригответе водата отново с пресен чесън. За да стане по-силна чесновата вода може да пресовате чесъна и след това да прецедите. Но, дядо Влайчо уточнява, че силната чеснова вода не бива да се използва от хора, които имат стомашни проблеми, като язва или гастрит. Не пият чеснова вода и хора, които имат много киселини. След като я приготвите, винаги я съхранявайте на студено.

Дядо Влайчо е лечител, гадател и един от най-известните родни билкари на 20-ти век, в едно с Петър Димков, Ванга, Слава Севрюкова и др. Роден е като Влайчо Жечевв в село Коньово, Новозагорско. Умира през 1981 година на 84 години.

Народът наричал дядо Влайчо Безсребреник, тъй като не е взимал пари за лечение или за да гадае на хората.
Добър, макар и малко странен, той е помогнал на хиляди хора да се излекуват или да намерят пътя си в живота.

витамин Б17 комплекс
Оригиналният витамин Б17 подсилва имунната система

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *